top of page

Sterk kamp av Milan


Det var et historisk sus over møtet mellom Man Utd og Milan på Old Trafford torsdag kveld. Og kampen skuffet ikke. Dette ble en europaklassiker av godt gammelt merke.


Det var nemlig et Milan med stort mot vi fikk se. Milan overbeviste intenst høyt presset, god bevegelighet og fine kombinasjonsspill. Selv om United hadde få sjanser, så skal det imidlertid sies at de tre sjansene de faktisk fikk var gigantiske, hvorav ett resulterte i mål.


Det vi likevel vil ta med oss fra denne kampen, var et svært skadeplaget Milan som viser mental styrke og vinnervilje i en setting som kunne tatt motet av mange. Hadde ikke dommeren på uforståelig vis annullert Kessiés fantastiske halvvolley, kunne endatil resultatet ha blitt enda bedre. Og det hadde ikke vært ufjortjent. På tross av stort spillmessig overtak måtte Milan likevel ta til takke med Simon Kjærs utligningsmål på overtid. Det kom sent, men godt.


Det er duket for en høydramatisk returkamp på San Siro. Vi møter Premier Leagues beste bortelag, et lag som står uten bortetap så langt i sesongen. I likhet med Milan har United slitt mer hjemme enn borte. Så får vi bare nok en gang avslutte rapporten med å håpe på bedre skadesituasjon om en snau ukes tid, og et like velsmurt og modig Milan som det vi fikk se torsdag kveld på Old Traffort.


Spillervurdering:

Donnarumma: 6

Calabria: 6,5

Tomori: 6,5

Kjær: 7,5

Dalot: 6

Kessié: 7,5

Meité: 7

Saelemaekers: 6,5

Diaz: 6

Krunic: 6,5

Leao: 5


Forza Milan!

129 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page