top of page

Statistikk fra de tolv første rundene


Giacomo Bonaventura har spilt mest, men hvem har blitt byttet inn mest? Og er det noen spillere som ikke har blitt tatt av banen så langt? Det og mer kan du lese om her.

Vi er midt inne i en landslagspause, og det gir troppen verdifull tid til å lade batteriene og komme tilbake til topp nivå både fysisk og mentalt.

Det gir oss også en mulighet til å se litt tilbake på noe av statistikken så langt, og vi starter med Diego Lopez, Alessio Romagnoli, Luca Antonelli og Cristian Zapata, som alle har til gode å bli byttet ut så langt denne sesongen. På den andre siden er det ingen spillere som har blitt byttet inn flere ganger enn Andrea Poli & Keisuke Honda.

Det er så langt to spillere som har pådratt seg røde kort for klubben i Serie A; Rodrigo Ely og Alessio Romagnoli. Begge utvisningene kom på bortebane mot hhv. Fiorentina og Genoa.

Her følger en oversikt over antall minutter spilt for hele troppen( Inkluderer ikke spillere uten spilletid):

Keepere: Diego Lopez 720 min, Donnarumma 360 min.

Forsvar: Romagnoli 850 min, De Sciglio 840 min, Antonelli 720 min, Zapata 590 min, Alex 360 min, Abate 300 min, Calabria 260 min, Ely 170 min, Mexes 130 min.

Midtbane: Bonaventura 925 min, Montolivo 885 min, Kucka 705 min, Bertolacci 580 min, De Jong 315 min, Honda 310 min, Poli 235 min, Nocerino 65 min, Suso 55 min.

Angrep: Bacca 890 min, Adriano 745 min, Cerci 495 min, Balotelli 230 min, Niang 75 min.

Visste du at: 

Carlos Bacca er den eneste spilleren med nettsus i hver måned denne sesongen. Han scoret mot Empoli i august, mot Palermo i september, mot Sassuolo i oktober og mot Lazio i november.

Ignazio Abate har pådratt seg to skader denne sesongen, både mot Palermo og Chievo måtte høyrebacken forlate banen med skade.

Cristian Zapata var fast på laget frem til 3 oktober, men har ikke spilt i de siste 5 kampene.

Keisuke Honda har fortsatt ikke fullført en kamp denne sesongen.

Kilde: http://www.acmilan.com/en/news/show/159501

0 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page