top of page

Sportsdirektør bekrefter signering


Massimiliano Mirabelli går langt i å bekrefte at klubben henter ny keeper.

Det har vært spekulert i om Napoli-keeper Pepe Reina, som er kontraktsløs ved sesongslutt, vil signere en kontrakt med Milan. Nå har Massimiliano Mirabelli langt på vei bekreftet nettopp dette.

«Vi hadde en mulighet til å signere ham gratis, og vi tror det er et fornuftig valg,» fortalte Mirabelli til Tiki Taka.

«Vi får bedre konkurranse i troppen og Reina kan hjelpe oss både på og utenfor banen. Vi trenger flere rutinerte spillere og han havner i den kategorien.»

Pepe Reina, som fyller 36 år til høsten, har voktet buret for Napoli de tre siste sesongene (var i tillegg på lån sesongen 13/14). Før det har han spilt for blant andre Barcelona, Villareal, Liverpool og Bayern Munchen.

Dersom spanjolen blir signert kan det tyde på at Gianluigi Donnarumma forsvinner, men dette ville ikke Mirabelli si så mye om.

«Jeg har fortalt dette flere ganger. Det handler ikke bare om hva Donnarumma vil, det er flere involverte parter. For at vi skal vurdere et salg må spilleren selv komme til oss og be om å få dra, og dette er ikke tilfelle med Gigio.»

«Dersom en spiller ikke lenger ønsker å være her er man også avhengig av at det fins en klubb som vil møte våre krav. Per dags dato er ingen av de kriteriene oppfylt.»

Overgangen er ikke bekreftet fra offisielt hold, men mye tyder altså på at spanjolen blir sommerens første nykommer på Milanello. Det er ventet at Ivan Strinic også vil komme vederlagsfritt fra Sampdoria. Vi kommer tilbake med eventuelle bekreftelser når det er offisielt.

2 visninger0 kommentarer

コメント


bottom of page