top of page

Spillervurderinger: Sampdoria – Milan (2-0)Milan tapte i går 2-0 mot Sampdoria etter en svak opptreden. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 6,0 Får ikke gjort så mye med målene, selv om han på en maksdag kan ta det siste. Bra med ball og trygg i det han foretar seg. Leverer to svært gode redninger.

Zapata – 4,0 – Fryktelig opptreden! Er involvert i begge baklengsmålene med en grusom klarering på den første og når han går på trynet før den andre. Sliter med ball og gjør mye rart. Bør benkes fremover.

Bonucci – 5,0 – Det forventes en hel del fra Bonucci, og foreløpig innfrir han ikke. I perioder er han svært god, spesielt i pasningsspillet, men det gjøres også noen store feil og på 1-0 er han merkelig svak i duellen med Duvan Zapata. Kan stenge av Alvarez bedre på 2-0, uten at det er noen stor feil.

Romagnoli – 5,5 – Den beste i det bakerste leddet. Gjør lite feil og leverer bra med ball, men er en del av et forsvar som henger dårlig sammen.

Abate – 4,5 – Sliter voldsomt med ball og har mange balltap. Bidrar lite offensivt, til tross for at han kommer i gode posisjoner ved en del anledninger. Defensivt er det også relativt svakt.

Kessie – 4,0 – Slår bort ballen i farlige situasjoner gang på gang, og skuffer noe voldsomt her. Ser ut til å være preget av kampprogrammet og har ikke overskudd til å levere på vanlig nivå her. Fryktelig svak kamp, hvor han slurver ekstremt mye.

Biglia – 5,5 – Gjør en helt grei jobb på midten. Stort sett bra som pasningssentral, men blir uoppmerksom ved noen anledninger og har noen unødvendige balltap. Har flere gode gjenvinninger og god aggressivitet i presset.

Bonaventura – 5,0 – Langt fra der vi er vant med å se ham! Pasningsspillet er godt, men det sedvanlige drivet med ball se vi bare glimtvis og det blir i det store og hele en ganske anonym opptreden fra Bona.

Rodriguez – 6,0 – Igjen en av våre beste spillere. Bra med fremover og slår gode innlegg inn i boksen, uten at det gir uttelling. Defensivt har han og Romagnoli god kontroll på Sampdorias høyreside.

Kalinic – 5,5 – Kjemper hardt på topp, men blir veldig alene i store perioder. Skaper alt for lite, men mye skyldes dårlige arbeidsforhold i denne kampen.

Suso – 4,5 – Sliter i den nye rollen sin, og preger kampen i svært liten grad. Havner for langt unna Kalinic og er ikke god i det rommet han bør ligge i. Trekker derfor mye ut på kant, hvor han gjør en del bra, men det ødelegger igjen for flyten i laget. Mangler tilstedeværelse på banen når han spiller på topp.

Innbyttere:

Cutrone – I/V – Har noen gode bakromsløp og setter litt fart på et stasjonært Milan.

Calhanoglu – I/V – Utretter svært lite.

Borini – I/V – Håpløs involvering før 0-2. God aggressivitet, men ikke bra nok teknisk.

Montella – 3,5 – Null skudd på mål, og så godt som ingen sjanser skapt. Det er uhyre svakt, spesielt når Sampdoria kommer til en del sjanser og scorer to mål. Tannløst, tamt og forsiktig. Dette er ikke det Milan-laget vi vil se, og i denne kampen må Montella ta en del av skylden. Innstillingen virket å være dårlig, det er merkelig at Zapata spiller foran Musacchio og Gomez og byttene kommer alt for sent. At en spiller som Andre Silva blir sittende på benken i 90 minutter er knapt til å tro, og Montellas manglende evne til å gjøre grep i denne kampen er svært skuffende.

2 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page