top of page

Spillervurderinger: Milan – Sampdoria (0-0)Milan startet året med et skuffende resultat mot Sampdoria, i et oppgjør som endte 0-0. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 7.5 – Gjør en rekke viktige redninger og er offensiv i hodet gjennom hele kampen. Det hindrer baklengs, selv om han er i noen kritiske situasjoner ved flere anledninger.

Calabria – 5.0 – Er nære ved å forære Sampdoria en scoring og spiller i det store og hele en relativt svak kamp.

Musacchio – 5.5 – Virker litt usikker i noen situasjoner og må reddes av Donnarumma når han etterlater i overkant store rom til tider.

Romagnoli – 5.5 – Preges av usikkerheten i de bakre rekker og gjør ingen god kamp. Noen gode taklinger, men er også på etterskudd ved noen anledninger.

Hernandez – 7.0 – Redder Milan fra et baklengsmål med en enorm forsvarsjobb og har stort sett bra kontroll defensivt. Igjen en stor trussel offensivt, men litt for svak innleggskvalitet.

Krunic – 5.5 – Er aggressiv og direkte i stilen, men klarer ikke prege kampen i stor nok grad. Sliter litt med touchet.

Bennacer – 6.0 – Varierer veldig, men er blant de som gjør en ordentlig jobb. Veldig god med ball og gjør en strålende jobb defensivt, men pasningsspillet er litt vel mye opp og ned.

Bonaventura – 5.0 – Skaper ingenting og står for veldig mange balltap. Får noen ålreite muligheter til å avslutte, men utnytter ikke dette i det hele tatt.

Suso – 3.0 – Sjokkerende svak i andreomgang! Bommer på absolutt alt. Virker ikke å være fokusert i det hele tatt.

Piatek – 5.5 – Sterk i luftrommet og jobber hardt, men får lite å jobbe med og skaper ikke all verden på egenhånd.

Calhanoglu – 5.5 – Nære scoring og gjør en ålreit jobb, men det er noe tamt over det Hakan leverer som kantspiller.

Innbyttere: Ibrahimovic – 6.0 – Kommer til noen muligheter og er nære ved å utgjøre forskjellen i comebacket. Tilfører laget noe når han kommer inn.

Leao – 6.0 – Frisk som vanlig og skaper ting, men det blir også en del feil. Kommer til noen brukbare sjanser og er nær scoring, men burde kanskje spilt ball ved flere anledninger.

Paqueta – I/V – Kommer inn for sent til å rekke noe nevneverdig.

Pioli – 5.0 – Basert på statistikkene burde Milan vunnet denne kampen, men det er noe uforløst og dødt over det Milan driver med. De helt store sjansene uteblir og man slipper til noen virkelig store grunnet høyst unødvendige feil.

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page