top of page

Spillervurderinger: Milan – Inter (1-0 eeo)Kampene kommer så tett for tiden, at vi ligger litt etter på spillervurderingene. Her kommer spillervurderingene fra seieren mot Inter:

A. Donnarumma – 7,0 – Gjør en stygg feil på en scoring som korrekt annulleres for offside, men står ellers en svært god kamp. Tidlig ute og avverger et par farlige gjennomspill, gjør to kjemperedninger og holder nullen til tross for et par småfarlige returer.

Abate – 6,0 – Forholdsvis god kontroll på Perisic, og leverer alt i alt en solid kamp frem til han byttes ut etter en liten times spill.

Bonucci – 6,5 – Meget bra med ball og gjør også det meste godt i det defensive. En viktig brikke i oppspillsfasen, og viser også sin verdi i duellspillet. Står frem som den lederen man trenger.

Romagnoli – 7,0 – Icardi er en av de fremste måljegerne i verden, men i denne kampen ble han fotfulgt av en svært god Romagnoli. Kler av argentineren i duellspillet og har stålkontroll på det han har å komme med.

Rodriguez – 6,5 – Har et godt samspill med Bonaventura, og bidrar godt fremover i banen. Kommer til et par farlige innlegg og viser sin gode venstrefot, men det viktigste i denne kampen var hvor solid han opptrådte i det defensive, hvor det var helt stille fra Candreva.

Kessie – 7,0 – Voldsomt sterk i flere viktige situasjoner. Bruker fysikken sin på en god måte, og bidrar til flere av de store sjansene Milan skaper. Kunne fort endt med målpoeng i denne og leverer svært godt både offensivt og defensivt. Overlegen i duellspillet.

Biglia – 6,0 – Distribuerer fint med ball, og er dyktig til å vende spillet i trengte situasjoner. Mangler litt tilstedeværelse og er ikke den fremste i duellspillet, men leverer totalt sett en grei kamp.

Locatelli – 6,0 – Starter kampen med et pinlig forsøk på å filme seg til straffe, og blir noe begrenset da han får det gule i den situasjonen. Må holde igjen en del defensivt, men er en bra ballspiller og legger også ned mange meter.

Suso – 8,0 – Involvert i alt Milan skaper! Er svært aktiv på høyrekanten, og er nære ved å score ved en rekke anledninger. Har et fantastisk skudd i tverrliggeren, og flere gode avslutningsforsøk. Strålende assist til Cutrone!

Kalinic – 6,0 – Jobber og sliter på topp, men klarer ikke utrette det helt store. Vinner en del dueller, men det gir lite sluttprodukt og alt i alt utretter Kalinic litt for lite.

Bonaventura – 7,5 – Leverer strålende tilbake på kanten! Kommer til en rekke sjanser, er mye involvert og lager mye trøbbel for Inter. Jobber knallhardt begge veier og gjør en strålende prestasjon.

Innbyttere:

Calabria – 6,5 – Leverer en god kamp etter at han kommer inn kort tid etter pause. Bra til å bli med fremover som en breddeholder på høyresiden, og har også flere viktige klareringer i egen boks.

Calhanoglu – 6,0 – Et par gode forsøk på å sette opp andre til scoring, og er bra med offensivt. Jobber også hardt defensivt. Litt manglende kvalitet på en del av avleveringene.

Cutrone – 7,5 – Det er så deilig å ha en unggutt som spiller med en sånn spilleglede, og med et så inderlig ønske om å levere. Bidrar med duellkraft, lekenhet og den avgjørende scoringen! Hvilket innhopp!

Gattuso – 7,0 – Etter en tøff start på tiden som Milan-trener tar endelig Gattuso en skikkelig skalp. Milan er klart best og vinner fortjent, og det er spesielt imponerende hvor godt laget forsvarer seg som et kollektiv. Merkelig å starte med Kalinic, men gjør gode bytter og får betalt i form av en svært sterk seier.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page