top of page

Spillervurderinger: Milan – Hellas Verona (4-1)Milan hadde full kontroll mot Hellas Verona og vant til slutt 4-1. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 6,0 – Svært rolig dag på jobben. Kan ikke gjøre noe med baklengsmålet og har ellers lite å gjøre. Bra igangsettinger.

Abate – 7,0 – Er antagelig inne i sine siste måneder som Milan-spiller og leverte en strålende kamp her. Er ellers bra med fremover og slår et par farlige innlegg, samt at han har god kontroll defensivt.

Bonucci – 7,0 – Var svak sist, men sammen med Romagnoli ser han igjen veldig stødig ut. Full kontroll defensivt og prikker også noen nydelige langpasninger. Et par unødvendige pasningsfeil, men det får passere.

Romagnoli – 7,0 – Endelig tilbake og viser hvor viktig han er. Hellas Verona kommer til null avslutninger på mål mens han er på banen, og Romagnoli spiller med stor ro. Bidrar også fint fremover og slår bare én feilpasning i hele kampen. Blir hvilt den siste halvtimen.

Rodriguez – 6,5 – Lite spektakulært, men treffer på samtlige pasninger og har full kontroll defensivt. Solid prestasjon.

Kessie – 7,0 – Tidvis enorm på midtbanen i dette oppgjøret. Dekker voldsomme rom, har et fantastisk driv med ball i beina og jobber svært godt kampen igjennom.

Locatelli – 7,0 – Ny strålende kamp fra Locatelli. Flink til å holde tempoet oppe og har fysiske forutsetninger til å avansere med ball selv også. Fryktelig nær scoring og totalt sett leverer Loca en veldig god kamp.

Bonaventura – 8,0 – Etter en forholdsvis svak periode er det godt å se en Bonaventura med overskudd igjen. To flotte målgivende og tredje sist på den første scoringen med en nydelig stikker. Involvert i nesten alt som skapes fremover, og det er ganske mye.

Suso – 7,5 – Tilbake med målpoeng og da blir det like gjerne to assist. Aktiv gjennom hele kampen og slår en rekke gode innlegg, og er registrert med hele seks nøkkelpasninger. Det tyder på en strålende prestasjon!

Cutrone – 7,0 – Strålende scoring og endelig slutt på den lille måltørken. Er også nært ved flere anledninger og jager på alt som er av muligheter. Ikke så mye involvert, men gjør en del bra.

Calhanoglu – 7,5 – Er så viktig for dette Milan-laget. Scorer det første målet i kampen og kunne fort scoret både to og tre. Mye involvert og gjør konstruktive ting hele veien.

Innbyttere:

Borini – 6,5 – Scorer et nydelig mål når han kontrollerer ballen på strålende vis og banker spikeren i kista med 4-1. Ellers ikke veldig mye involvert, men jobber hardt og gjør et godt innhopp.

Musacchio – 5,5 – Lager noen litt unødvendige frispark og slurver uvanlig mye i pasningsspillet når han kommer inn.

Kalinic – I/V – Knapt borti ballen på de 20 minuttene han spiller.

Gattuso – 7,0 – Det offensive ser bra ut igjen etter en periode hvor man har skapt alt for lite. På de to siste kunne man fint scoret ti mål og her ble det da fire. Merkelig å prioritere spilletid på Kalinic over Silva, men ellers disponerer Gattuso godt i denne kampen og Milan leverer en solid kamp.

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commentaires


bottom of page