top of page

Spillervurderinger: Juventus – Milan (2-1)Milan startet nok en gang svakt og kom tidlig under mot Juventus. Med 10 mann maktet aldri Milan å kjempe seg tilbake. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 6,0 – Kan ikke lastes nevneverdig for målene, og står ellers en god kamp. Leverer et par gode redninger, og er trygg i feltarbeidet. En del rot med pasningene.

Abate – 5,0 – Sliter voldsomt med å håndtere Mandzukic når det kommer innlegg, men har ellers forholdsvis god kontroll når han utfordres. Gjør en fryktelig svak jobb med å hindre innlegg. Bidrar lite offensivt.

Zapata – 5,0 – Roter bort en kjempemulighet når han får ballen helt alene i boksen. Ingen store feil defensivt, men sprer ikke akkurat trygghet med en heller uryddig spillestil. Fryktelig markeringsjobb i en del innleggssituasjoner.

Romagnoli – 6,0 – Den beste i de bakre rekker i denne kampen, men får vanskelige arbeidsforhold. Har bra kontroll på Higuain.

Antonelli – 5,5 – Sliter med posisjoneringen til tider og faller litt tidlig inn på 0-1, samt ved et par andre anledninger. Bra med fremover og har et nydelig driv.

Kucka – 6,0 – Var bra mot Napoli sist og er blant Milans beste her også. Litt hodeløs til tider, men gjør en solid jobb på midtbanen og har et vanvittig trykk i spillet. Lever litt på kanten til tider og lager et noe unødvendig frispark på 0-2.

Locatelli – 3,5 – Overtent og mister hodet. Bør følge Dybala på 0-1, og får det røde etter en knapp time grunnet to unødvendige og stygge taklinger. Nedtur!

Bertolacci – 6,0 – Har etablert seg i laget den siste tiden og leverer godkjent i nok en kamp her. Forholdsvis bra bidragsyter fremover og involvert i mye av det som skapes. Strøken ball til Deulofeu på slutten.

Suso – 5,5 – Anonym i store deler av kampen og sliter med å finne rollen sin defensivt. Følger ikke godt nok hjemover, og klarer heller ikke bli en trussel på kontringer.

Bacca – 6,0 – Er begredelig i store deler av kampen, men gjør det vi vet han kan. Strålende scoring! Sliter i oppbyggende spill og blir veldig alene etter utvisningen.

Bonaventura – 5,5 – Løser rollen sin defensivt bedre enn Suso, men sliter med å prege kampen og blir effektivt stoppet av Barzagli de gangene han settes opp i gunstige situasjoner.

Innbyttere:

Pasalic – 6,0 – Preger ikke kampen i veldig stor grad, men har bra aksjonsradius og opptrer intelligent. Milan er gode etter at han kommer inn, uten at Pasalic stråler på noen måte.

Deulofeu – 6,5 – Får bare drøyt ti minutter, men viser seg bra frem. Vanvittig fart og tør å gå direkte på mål. Mye involvert.

Honda – I/V – Hives inn på slutten.

Montella – 5,5 – Igjen starter Milan katastrofalt, og nå har det skjedd så mange ganger at noe må gjøres. Man kan ikke havne to mål bak de første 20 i alle kamper! Har mye ball, men lite fremdrift før pause. Etter hvilen kommer det seg, men oppgaven blir vanskelig når Locatelli mister hodet. Merkelig å starte Zapata for første gang denne sesongen i en slik kamp.

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page