top of page

Spillervurderinger: Bologna – Milan (1-2)Endelig vant Milan igjen, etter over en måned uten en trepoenger. Her får du spillervurderingene fra oppgjøret:

Donnarumma – 5,5 – Roter litt i feltarbeidet og bommer fullstendig på en corner hvor det bare er flaks at man ikke slipper inn. Gjør også noen ok redninger, men blir ikke satt på så mange prøver.

Calabria – 6,5 – Gjør en redning på strek på 2-0, som kan ha vært helt avgjørende. Var veldig god i store deler av kampen, men virket å gå litt tom på slutten. Slår noen gode innlegg og er bra med offensivt. Roter det til på den annullerte scoringen, men reddes av VAR.

Zapata – 6,0 – Sterk i luftrommet og opptrer ryddig bak der. Stort sett god kontroll på Palacio.

Bonucci – 5,0 – Gikk ned for telling og mange fryktet en langtidsskade, men heldigvis kom kapteinen seg på beina igjen. Spilte ikke noen stor kamp, men hadde en strålende pasning opp til Kessie i forkant av 1-0. Defensivt er det mye rot, og han er involvert i både den annullerte scoringen og den som godkjennes. Gjør en for dårlig markeringsjobb ved en rekke anledninger.

Rodriguez – 5,5 – Trygt og greit, men det forventes mer offensivt. Blir liggende for dypt og bidrar lite fremover.

Kessie – 6,5 – Bruker fysikken sin på en god måte i denne kampen og vinner mange baller på midtbanen. God involvering i forkant av 1-0, bra treffsikkerhet på pasningene og alt i alt en god prestasjon.

Locatelli – 7,0 – Solid prestasjon fra unggutten som starter sin første seriekamp på et halvt år. Viser potensialet sitt som ballspiller og slår en rekke pasninger som skaper gode overganger for Milan. Strålende ball opp til Hakan i forkant av 2-0 og et gjennomspill til Suso som burde gitt scoring. Defensivt jobber han også godt og rydder bra opp til tider.

Bonaventura – 7,0 – Mye involvert og bidrar særdeles godt offensivt. Scorer ett, er fryktelig nære et til når han treffer tverrliggeren og kunne scoret ved flere anledninger. Linker fint opp med Cutrone.

Suso – 5,0 – Endelig litt mer involvert igjen, men herre for et sjansesløseri! Brenner to muligheter som skal sitte, og det er ikke grunnet noe annet enn svake avslutninger. Burde hatt en assist når han satte opp Cutrone på nesten blank kasse.

Cutrone – 6,0 – Én assist ble beholdningen på en kveld hvor unggutten burde hatt flere målpoeng. Brenner en 100%-sjanse når han blir litt nonchalant i avslutningsøyeblikket. Har også en i stolpen etter en god prestasjon, men det ville seg ikke helt i dag. God i kontringsfasen.

Calhanoglu – 7,5 – Har vært dypt savnet den perioden han har vært ute med skade og viser sin verdi her. Ender med én scoring og én assist, og det kunne fort vært både to og tre målgivende mer. Noen strålende prestasjoner, selv om han tidvis gjør noen feil.

Innbyttere:

Borini – I/V – Klarer ikke utrette all verden. Løper mye i mellom.

Kalinic – I/V – Knapt borti ballen.

Montolivo – I/V – Svak jobb på midten og Bologna får etablert for mye trykk mot slutten.

Gattuso – 6,0 – Mye positivt her. Milan kunne scoret både fire og fem, og offensivt ser det veldig bra ut i deler av andreomgang. Dessverre får man også se et lag som sliter med uttellingen og plutselig blir det kamp igjen når Bologna reduserer. Da fungerer ikke Gattusos grep veldig godt. Burde tatt av Suso og fått satt presset høyere i banen, da man sliter med å forsvare egen boks mot slutten.

3 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page