top of page

Spansk ving nærmer seg Milan


Leonardo vil sluttføre minst to avtaler før vinduet stenger om to dager.

Tidligere i dag ble det rapportert at forhandlingene  med Genoa vedrørende en overgang for Diego Laxalt var intensivert, og det er ventet at den uruguayanske backen vil gjennomgå den medisinske sjekken i morgen.

I tillegg virker Samu Castillejo å nærme seg Milan. Leonardo skal være på plass i Valencia for å forhandle med hans klubb Villareal, og i følge Sky Sport Italia er partene nå enige om de økonomiske rammene rundt overgangen.

Samu Castillejo vil komme på lån for € 3-4 millioner, og det vil være en obligasjon om å kjøpe spilleren permanent for ytterligere €13-14 millioner neste sommer. I tillegg vil den gule ubåten som en del av avtalen sikre seg Carlos Bacca på permanent basis. Colombianeren var på lån hos Villareal forrige sesong, og det var et ønske om å beholde ham. La Liga-klubben var dog ikke interesserte i å betale den forhåndsavtalte prisen på €15 millioner, men ser nå ut til å sikre seg spissen uansett.

Samu Castillejo er en 23 år gammel spanjol som trives best ute på høyrekanten. Han er venstrebent og er kjent for en brukbar fart og god nærteknikk. Han gikk gradene gjennom Malaga sitt akademi og ble hentet til Villareal for € 7.5 millioner i 2015. Han står notert med over 150 offisielle kamper på det øverste nivået og forrige sesong noterte han seg for 6 scoringer og 7 målgivende pasninger på 30 kamper i La Liga.

I tillegg til Diego Laxalt og Samu Castillejo meldes det om at Milan ønsker å få på plass ytterligere en sentral midtbanespiller, men enn så lenge er det ingen andre rykter enn mislykkede forsøk på å hente Lazio-profilen Sergej Milinkovic-Savic.

2 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page