top of page

Sliteseier mot Torino


Milan måtte virkelig kjempe for tre poeng hjemme mot Torino, i en kamp preget av mye duellspill og få sjanser. Men igjen klarer Milan å gjøre akkurat nok til å ta hjem seieren. Laget står nå med 9 seire og 1 uavgjort på det første ti. Selv om ikke alltid spillet har vært fantastisk, så er vitterlig poengfangsten det. Ikke siden sesongen 54/55 har Milan startet så bra. Og det året ble det scudetto. Drømmen lever fortsatt i beste velgående.


Milans mål ble skåret av Olivier Giroud da han satte en stuss fra Rade Krunic i mål etter en corner fra Tonali. 4 mål på 6 kamper er en bra start på Milankarrieren for franskmannen, selv om det fortsatt er litt igjen for han er i formen han viste før han ble smittet av Covid.


Selv om poengfangsten har vært bra, så har Milan hadde en dalende formkurve spillmessig de siste kampene. Spillet i går var alt annet enn imponerende. Den trenden håper vi snur på søndag. Da møter vi nemlig Roma i Roma. Håpet er at beina og hodet er litt mer uthvilt, og klar for å repetere seieren fra vår.


Spillervurdering:


Tatarusanu: 6,5

Calabria: 6

Tomori: 6,5

Romagnoli: 6

Kalulu: 4,5

Tonali: 5,5

Kessié: 6,5

Leao: 5

Krunic: 6

Saelemaekers: 4

Giroud: 5,5


Theo: 6

Kjær: 6,5

Bakayoko: 3


Forza Milan!

78 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page