top of page

Sjokkretur til sommeren?


Italienske medier spekulerer i om Milan vil gjøre et forsøk på å hente tilbake Alexandre Pato ved sesongslutt. 

Brasilianeren er i ferd med å signere en seks måneder lang utlånsavtale med den engelske klubben Chelsea og Milan ser på det som en gyllen mulighet for å følge spilleren tettere enn hva som har vært mulig når han har spilt i hjemlandet Brasil.

Det er La Stampa som melder at Milan allerede nå lufter muligheten for å hente tilbake Alexandre Pato til Milano, men kun om spilleren viser tydelige tegn på at han ikke har de samme skadeproblemene han hadde ved forrige opphold i Europa.

Den da ekstremt lovende angrepsspilleren slet voldsomt med skader under sitt opphold i Milano og på det siste halvannet året spilte Pato knapt kamper for klubben. I ettertid har Pato lagt mye av skylden for sine problemer på det medisinske apparatet på Milanello.

Alexandre Pato kom til Milan i august 2007 og debuterte med scoring i januar 2008 (Kunne ikke registreres før i januar pga. lav alder). Totalt gjorde spissen 51 seriemål på 117 kamper før han forlot Italia til fordel for hjemlandet Brasil og Corinthians i januar 2013. I den brasilianske serien har spissen funnet tilbake til sitt sanne jeg og har også evnet å holde seg skadefri, så vil tiden vise om han klarer å opprettholde det i en noe tøffere engelsk liga.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page