top of page

Siste overgangsrykterMed bare 8 seriekamper igjen av sesongen er Maldini og Massara godt i gang med å lete etter potensielle forsterkninger til sesongen 21/22. Her har du de siste overgangsryktene for AC Milan!


Basert på de nyeste ryktene rundt spillere Milan viser interesse for, så ser det ut til at en ny spiss som kan gi Zlatan litt hvile i ny og ne er førsteprioritet. Dusan Vlahovic er navnet som oftest dukker opp i forbindelse med en overgang til Milan. Fiorentina-spissen har imponert i årets sesong med 15 mål på 29 kamper, noe som gir han en 2.plass på toppscorerlista for spisser under 21 i de fem største ligaene i Europa. Fiorentina skal angivelig være fornøyd med en sum på 40mill. euro for serberen, en sum som kan bli betraktelig lavere om Milan inkluderer Rafael Leao i retur. Flere klubber skal være interessert i Vlahovic, blant annet Juventus.


Et annet navn som ofte blir nevnt er Andrea Belotti. Torino-kapteinen har en kontrakt som strekker seg til sommeren 2022, og Torino kan bli tvunget til å selge han denne sommeren for å unngå at han går gratis etter neste års sesong. 30mill. euro skal være summen Torino-ledelsen ønsker seg for italieneren som har scoret 12 mål på 27 kamper for et Torino-lag som kjemper i bunnen av serie A denne sesongen.


Donyell Malen blir også hyppig nevnt i forbindelse med en overgang til Milan. Den unge nederlenderen har gjort en strålende sesong for PSV med sine 17 mål på 28 kamper i Eredivisie. En sum på 30mill. euro skal være nok til at PSV slipper han, en sum som flere klubber i Europa skal være villig til å betale for 22-åringen.


Skulle Milan mislykkes i å kapre noen av disse spissene, så nevnes Red Bull Salzburgs Patson Daka (22), Genoas Gianluca Scamacca (22) og Moise Kean fra PSG som alternativer.


En annen posisjon som trenger og forsterkes er høyrekanten. Helt siden januar har det vært nye rykter knyttet til Florian Thauvin som er på utgående kontrakt hos Marseille, men nå er det Josip Illcic fokuset er rettet mot. Bosnieren med 56 mål og 37 assist på 143 kamper for Atalanta skal være åpen for en overgang vekk fra Bergamo-klubben grunnet et anspent forhold mellom 33-åringen og trener Gian Piero Gasperini. På grunn av alder så skal en sum på rundt 7,5mill euro være nok til at Atalanta slipper en av sine nøkkelspillere.


Etter at agenten til Lorenzo Insigne dukket opp i Casa Milan forrige uke har ryktene rundt stjernespilleren florert. Ledelsen i Milan har beskrevet dette som kun et «høflighetsbesøk,» men en overgang rundt Insigne skal angivelig ha vært diskutert. 29-åringen har kontrakt med Napoli frem til sommeren 2022, en kontrakt som Napoli har prøvd å forlenge de siste 2-3 månedene uten hell. Dette er en overgang som kan være aktuell om Milan sikrer seg en topp 4 plassering og Champions League spill til høsten, men Insigne blir ikke billig om Napoli-ledelsen skal gå med på et salg av en av sine beste spillere, noe som kan gjøre en overgang vanskelig.


Hvilke spillere håper du vi signerer til sommeren?

301 visninger1 kommentar

Siste innlegg

Se alle

1 comentário


Veldig vanskelig å svare på spørsmålet ditt før vi vet om vi har sikret oss CL.


Gjør vi det håper jeg på Belotti og Thauvin, blant dem du nevner. På høyrekanten skulle jeg imidlertid ønsket meg Bergwijn fra Feyenoord. Tror han kan slippes for en ålreit pris, og er nå i sin prime.

Curtir
bottom of page