top of page

Sesongvurdering: Junior messias


Med Junior Messias' seiersmål på Wanda Metropolitano kulminerte en historie som alle fotballromantikere må elske. Historien om en mann som langt ut i 20-årene jobbet med hjemlevering av kjøleskap, som debuterte i Serie A som 29-åring, og som endte opp med å sende Milansupportere i ekstase på den største scenen av dem alle - vakrere blir det vel ikke.


Men dette ble også et av få store øyeblikk denne sesongen for Junior Messias. Rett nok gav han oss 5 mål, 2 assist, og alltid en utrettelig arbeidsinnsats. Det var imidlertid mange forestillinger der han leverte langt under pari. Mannen som hadde mest vellykkede driblinger i fjorårets sesong så vi lite av. Kreativiteten som laget ofte så sårt trengte var som oftest ingen steder å se, sistepasningene var upresise, og skuddene sjelden treffsikre. Samtidig skal vi hele tiden huske at en mann som aldri slurver i defensiven, er en viktig grunn til at et lag er vanskelige å skåre mål på. Det er lett å glemme.


Det er usikkert om Milan vil løse inn muligheten til å kjøpe løs brasilianeren fra Crotone. Han havner vel tvilsomt i laget som nylig rykket ned til Serie C. Monza skal visstnok være interessert, så helt ut av familien havner han kanskje ikke.


Karakter: 5,5


Grazie Junior!

221 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page