top of page

Sesongvurdering: Brahim DiazDa Hakan Calhanoglu forlot Milan til fordel for Inter for å vinne Serie A, så var det mange milanisti som ventet i spenning på hvem Maldini og Massara ville hente inn for å fylle rollen som trequartista. Til overraskelse for mange, og en viss skuffelse for de fleste, valgte Milans sportslige ledelse å satse videre på Brahim Diaz. De første månedene av sesongen så det ut som om Maldini og Massara hadde tatt et godt valg. Diaz startet sesongen i knallform, og særlig hjemme mot Atletico Madrid fikk vi se hva som bor i ham når han er i sitt ess.


Så fikk Diaz covid. Og det så han aldri ut til å komme seg helt fra. For resten av sesongen ble en gigantisk skuffelse. Gutten som på sitt beste kombinerer ballmagi med intensivt pressspill, ble forvandlet til et vandrende balltap, slappe avslutninger og ingen kreativitet. Veldig synd at det skulle få dette utfallet. Milan har i utgangspunktet en låneavtale som holder ham i Milano også neste sesong, men med Yacine Adli på vei inn, og sannsynligvis ytterligere forsterkninger i rollen, så spørs det hvor mange sjanser han får neste år.


Nok en gang må det nevnes at også Diaz er en ypperlig lagspiller - alltid hardtjobbende og entusiastisk. Og nettopp de egenskapene var det laget som helhet vant scudettoen på.


Karakter: 5


Grazie Brahim!
294 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page