top of page

Seier mot fiorentina


Milan fortsatte sin absurde seiersgang i seriespillet med seier mot Fiorentina søndag ettermiddag, og i og med at flere av de andre topplagene avga poeng, leder vi nå Serie A med 5 poeng.


Milan startet sin første kamp uten Ibra, og med også Bennacer ute med en skadekjenning, stilte vi uten to av våre nøkkelspillere i startelleveren. Følelsen var også at Fiorentina er bedre en det poengfangsten så langt har vist. Det var derfor med en viss uro at undertegnede gikk inn i kampen.


Men med et tidlig mål fra Romagnoli etter en heading på corner, og et straffemål av Kessie, kom kampen fort inn i vårt spor, og Fiorentina viste liten evne til å snu kampbildet. Det eneste unntaket var da Kjær misser i sitt forsøk på aggressiv pressbryting, Romagnoli ikke setter offsidelinjen i tide, og Ribery kom igjennom alene med Donnarumma. Heldigvis for oss så har vi en av verdens beste bakerst, og han avverget lobbforsøket med en fantastisk enhåndsredning. Etter det ebbet kampen ut, uten de store hendelsene.


Allerede torsdag står Celtic på motsatt banehalvdel i EL, og med seier tar vi oss et stort steg mot avansement. Håpet er at vi snart har tilbake Leao og at Rebic kan returnere til den eneste posisjonen han ser ut til å beherske.


Spillervurdering:

Donnarumma: 7,5

Calabria: 7

Romagnoli: 6

Kjær: 7

Hernandez: 6

Kessie: 7

Tonali: 6

Saelemaekers: 7

Calhanoglu: 6

Diaz: 5

Rebic: 5


Forza Milan!

82 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page