top of page

Seier mot Empoli


Milan fikk til slutt feire jul på andreplass i Serie A, etter seier 4-2 borte mot Empoli. Resultatet var noe flatterende for Milans del, all den tid Empoli gav god motstand, mens Milan hadde god uttelling på sine målsjanser. Spillet var ikke særlig imponerende, bortsett fra en god Frank Kessiè, for anledningen vikar i trequartistarollen. Ivorianeren satte Milans to første, mens Florenzi og Theo puttet de to andre. Nå er det bare å håpe at gutta har fått hvile i julen, og har fått tilbake litt av den energien de viste i sesonginnledningen. Med Kessie og Bennacer borte i Afrikamesterskapet, trenger vi at alle leverer på toppnivå for å henge med Inter i tabellen utover i januar.


Det skal nå bli spennende å se hva Milan gjør på overgangsmarkedet i januar. Med all sannsynlighet vil det bli noen avganger, da fortrinnsvis Conti og kanskje Castillejo, mens man muligens også vil forsøke å hente inn en midtstopper etter Kjærs langtidsskade.


Spillervurdering:

Maignan: 6 Florenzi: 6 Tomori: 6 Romagnoli: 5 Theo: 6 Tonali: 6 Bennacer: 5,5 Saelemaekers: 6,5 Kessiè: 7,5 Messias: 5 Giroud: 5,5 Bakayoko: 5,5 Krunic: 6 Forza Milan!


30 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commenti


bottom of page