top of page

seier mot Benevento med 10 mann


Milan måtte kjempe med ryggen mot veggen etter at Sandro Tonali ble utvist tidlig i kampen, men klarte å dra i land nok en seier.


Milan startet friskt, og tok initiativet i kampen med sitt høye press. Allerede etter fjorten minutter ble Rebic felt da han presset Beneventospiller Hetemaj til å gjøre feil inne i sekstenmeteren. Kessie satt straffesparket sikkert i mål bak Beneventos målvakt Montipo.


Men som vi har blitt vant til å år, så er ikke Benevento laget som legger seg bakpå og fortviler når de kommer under, og Milan ble raskt satt på flere prøver. Allerede før Milan tok ledelsen kunne de med rette blitt tildelt straffespark da Caprari ble felt av Diaz, og etter ledelsesmålet satte Roberto Insigne ballen i stanga på en fin halvvolley. Men det var først da Sandro Tonali fikk direkte rødt kort etter en tankeløs takling, at Milan for alvor måtte innstille seg på en lang forsvarskamp. Første omgang ebbet imidlertid ut med et Milan fortsatt i ledelsen.


Benevento fortsatte presset i andre omgang, men de fikk også oppleve at Milan, i motsetning til foregående år, nå har kontringsfarlige spillere. Calhanoglu spilte fri Rebic som forsøkte å spille videre ballen til en fremadstormende Kessiè, men ballen var så dårlig vektet at den heller havnet hos Rafael Leao som akkurat nådde ballen før en utrusende Montipo. Han snudde seg lynraskt og fikk av gårde en presis langdistansekjipp som snek seg inn i hjørnet av Beneventos mål. Oppgaven hadde nå blitt enda vanskeligere for Benevento. Men de gav ikke opp. Etter flere farligheter foran Donnarumma fikk de tildelt straffespark da Krunic mistet markeringen på sin spiller, og på klumsete vis ble tvunget til å felle ham i farlig område. Caprari satte imidlertid ballen utenfor, og etter det gikk endelig litt av piffen ut av hjemmelaget. Faktisk var Milan nærmere både 3 og 4-0 med stolpeskudd av både Calhanoglu og Kessiè, før dommeren blåste av kampen, og Milan kunne ta med seg tre nye poeng hjem til Milano.


Kampens store spillere var Gigio Donnarumma og Frank Kessié, men også flere andre leverte solid.


Spillervurdering:

Donnarumma: 7,5

Calabria: 6,5

Kjær: 6,5

Romagnoli: 6

Dalot: 5,5

Kessiè: 7,5

Tonali: 5

Rebic: 6

Calhanoglu: 6,5

Diaz: 6

Leao: 7


Krunic: 5,5

Castillejo, Conti og Kalulu spilte ikke lenge nok til å bli vurdert.


Forza Milan!81 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page