Seier i første oppkjøringskamp

Milan slo Novara 2-0 i går ettermiddag.

På Milanello startet Gennaro Gattuso i en sedvanlig 4-3-3 formasjon med yngstebror Donnarumma i mål og en backfirer bestående av Calabria, Bonucci, Musacchio og Antonelli. Kessié og Bertolacci spilte rundt Locatelli i en regista-rolle mens Suso, Cutrone og Borini spilte lengst fremme. Midtveis i den første omgangen gav Suso hjemmelaget ledelsen på et fint frispark fra 18 meter, og et par minutter før pause la Calabria på til 2-0 på en retur fra kloss hold. Det ble også sluttresultatet. Gjestene, som rykket ned fra Serie B i vår, bød ikke på de store utfordringene denne ettermiddagen på Milanello.

I pausen kom Abate, Bertolacci og Calhanoglu inn for Antonelli, Bertolacci og Borini, mens Montolivo og Kalinic fikk spille de siste 25 minuttene for Locatelli og Cutrone.  Storebror Donnarumma, storebror Mauri, Llamas, Brescianini, Torrasi, Tsadjout, Dias, Bellodi og Romagnoli satt alle på benken, men Gattuso lot dem ikke få noen minutter.

I morgen drar troppen til USA for å møte Manchester United, Tottenham og Barcelona.