top of page

Romagnoli kan miste høstsesongen


Et stort skår i gleden for Vincenzo Montella og Milan. 

I løpet av sommeren har både Mateo Musacchio og Leonardo Bonucci sluttet seg til klubbe, og sammen med Alessio Romagnoli har manager Vincenzo Montella solide typer å velge mellom i midtforsvaret uavhengig om han vil spille med tre eller fire bak.

Dessverre kan det se ut til at han må vente en stund på å mønstre sin antatt sterkeste backrekke. Alessio Romagnoli sliter nemlig fortsatt med en kneskade han pådro seg før den siste serierunden i vår. Italieneren har ikke vært involvert i noen av treningskampene i sommer og kommer heller ikke til å være med resten av laget til Romania for å møte CSU Craiova.

Han har trent alternativt siden spillerne møttes til sesongoppkjøringen for noen uker siden, men uten de ønskede resultater. Nå melder Calciomercato.com at det blir vurdert å gjøre ett inngrep i kneet. Det vil i så fall sette 22-åringen ut av spill i flere måneder.

Alessio Romagnoli kom til Milan for to år siden og har vært en viktig spiller både under Sinisa Mihajlovic og Vincenzo Montella. Siden overgangen fra Roma verdt € 25 millioner i 2015 har midtstopperen spilt 61 seriekamper for Milan og levert solid spill, til tross for hans unge alder og hans mange ulike partnere i midtforsvaret.

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page