top of page

Reaksjoner etter kampen


Milan startet godt, men endte opp med å rote bort alle poengene, mens Montella mener han ikke kan klandre guttene for noe.

» Dette er ikke et tap vi kan la gå inn på oss, spesielt med tanke på måten det skjedde på, og spesielt hvis man ser på hvordan de fikk den andre scoringen. Det var alles feil, også min. Det var synd, for frem til dette så var kampen ganske balansert. Vi må være sluere, for denne situasjonen minnet mye om det som hendte i sluttminuttene i Torino.»

Sjefen så ingen grunn til å kritisere spillerne etter nederlaget og dro heller frem det positive.

» Vi må gjøre mer, men det er ingenting jeg kan klandre disse guttene for. Vi har forbedret oss mye sammenlignet med første halvdel av sesong. Dessverre tapte vi i dag.»

Om ferske Deulofeu og Vangioni hadde han dette å si:

» Vangioni har ikke fått mange muligheter til å spille, han har gode offensive kvaliteter. Også Deulofeu gjorde det bra, han er rask, men må sette seg inn i spillestilen vår.»

Pustepause.

» Vi må gjøre noe mer. Vi er inne i en tøff periode, men vi gir oss aldri, derfor trenger vi et par dager til å ta oss en pustepause slik at vi kan slå tilbake umiddelbart, neste søndag.»

Milans kaptein, Ignazio Abate, pratet også litt med Milan-TV etter kampen.

» Det var en merkelig kamp. Vi viste, slik sjefen sa, at det kom til å bli en tøff match og det var det. Vi ble presset høyt i banen og de spilte ballen mye på tvers. Vi er irriterte for vi kunne ha punktert kampen i første omgang. De greide å komme tilbake, først på grunn av en tabbe forårsaket av mangel på konsentrasjon, så fikk de 2-1 på grunn av feil, forårsaket av våre mest erfarne spillere, som skulle ha spilt ballen ut (Når Vangioni ventet på å komme inn). Vi må forbedre oss. Vi gir alt vi har, men det ser ikke ut som det er nok. Vi må gjøre mer.»

Om situasjonen mellom De Sciglio og De Paul sa kapteinen:

» Han hadde fortjent rødt kort for den forseelsen, men det var ikke problemet – vi har vist at med den rette mentaliteten, sulten og lidenskapen kan vi slå hvem som helst, og det var det som manglet i andre omgang i dag. Nå får vi ta en to-dagers pause. Jeg tror vi behøver det. Vi må unngå å se på tabellen og heller ta kamp for kamp og konsentrere oss om neste kamp, mot Sampdoria.»

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page