top of page

Reaksjoner etter kampen


En fornøyd gjeng møtte pressen etter en vanskelig bortekamp mot Genoa.

Milan vant 1-0 borte mot Genoa, etter at portugiseren André Silva avgjorde på overtid med sitt første mål i Serie A. Les hva som ble sagt til klubbens egen TV-kanal etter kampen:

Gennaro Gattuso:

«Jeg er veldig fornøyd etter kveldens kamp. Det gikk veldig bra. Genoa er et godt forberedt lag, vi kunne ha tapt denne kampen også. Jeg likte personligheten og mentaliteten til laget. Vi er i god fysisk form og jeg liker det. Noen folk sa at torsdagens tap (mot Arsenal) var på grunn av at vi var i dårlig tilstand, fysisk, men jeg visste at det ikke hadde noenting å gjøre med det. Foran returoppgjøret har vi 30% sjanse på seier.»

André Silva:

«Hvis jeg ikke får spille så mye er det fordi jeg må jobbe hardere. Jeg hadde ikke scora i konkurransen (Serie A) ennå. Jeg er veldig glad, selv om Susos innlegg ikke var så bra (sa han og lo). Jeg vil gjerne takke alle, staben og lagkameratene mine. Å score betyr alt for meg. Vi skal gi alt mot Arsenal, vi tror på oss selv.»

Lucas Biglia:

«Det er veldig vanskelig å spille her, så mange lag har tapt på denne banen. Vi kom her og var fortsatt litt skuffede etter torsdagens nederlag, men vi kan fortsatt snu det neste uke. Vi må spille som et lag og fortsette å gjøre det på vår måte. Vi ser ikke på kampkalenderen, vi fokuserer på en kamp av gangen, og så får vi se. Jeg er glad for André Silva fordi han jobber så hardt på trening. Jeg håper Niko (Kalinic) også får sin belønning snart.»

2 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page