top of page

Rami: Skjønner ikke noe av krisen


Den ferske Europa League-vinneren Adil Rami skjønner svært lite av krisen i sin tidligere klubb.

Sevilla feide Liverpool under teppet i gårsdagens finale og vant 3-1 etter en strålende andreomgang. I begivenhetens sentrum stod den tidligere Milan-stopperen Adil Rami. I et intervju etter kampen snakket franskmannen om sin fortid i Milan og situasjonen klubben befinner seg i.

«Filippo Inzaghi gav meg aldri den selvtilliten jeg trengte, men nå er jeg her og feirer et stort trofe sammen med mine lagkamerater,» fortalte Rami til spanske medier.

Midtstopperen kom til Milan fra Valencia i 2014 og betalte selv deler av overgangssummen, men ble i fjor sommer sendt på dør etter å ha spilt 39 seriekamper på halvannet år. Våren 2014 dannet han stopperparet sammen med landsmannen Philippe Mexes, og sammen med resten av laget kvalifiserte de seg for Champions League. Da Clarence Seedorf ble erstattet med nevnte Inzaghi ble Rami degradert til et andrevalg og spilte bare rundt halvparten av kampene for et lag i motvind.

«Jeg kan ikke forstå hvordan Milan har havnet i det uføret som de nå er i. De har en strålende historie og burde vært med i Champions League hvert eneste år.»

«Jeg har stor respekt for de spillerne som ble værende og vil benytte anledningen til å sende en klem til min gode venn Philippe Mexes.»

Det hører med til historien at Adil Rami slet med skadeproblemer i sin siste Milan-sesong og av den grunn mistet franskmannen 10 seriekamper. Likevel var det nok flere som kunne ønske seg at den energiske stopperen ble værende i Milan fremfor å bli solgt til Sevilla for €3.5 millioner. Daværende manager Sinisa Mihajlovic hadde kun vært ansatt i 2 uker og hadde neppe den fulle oversikten over hva slags spillermateriale han rådet over.

1 visninger0 kommentarer

Comentários


bottom of page