top of page

Pressekonferanse før kampen


Sinisa Mihajlovic stilte til pressekonferanse sammen med kaptein Riccardo Montolivo og Ignazio Abate. Les hva som ble sagt her.

Sinisa Mihajlovic:

 «Vi gjorde noen endringer etter kampen mot Napoli, og etter det har vi tatt to poeng i snitt per kamp. Jeg er sikker på at vi kommer til å opprettholde det snittet i de kommende kampene. Vi har all den kvaliteten i laget for å ha samme snitt frem til sesongen er halvspilt. Vi kom tregt i gang med sesongen, men bortsett fra kampen mot Napoli, så spilte vi de tøffeste oppgjørene på bortebane. Jeg tror det betyr at vi kan gjøre det mye bedre i andre halvdel av sesongen. Sampdoria er et tøft lag å møte. Fra midten og opp har de spillere som kan avgjøre kamper når som helst. Det kommer til å bli en vanskelig kamp for oss.»

Manageren hadde også noen tanker rundt manager-skiftet hos sin tidligere arbeidsgiver.

«Jeg kan ikke se noen forskjeller på Sampdoria under Montella i forhold til hvordan det var med Zenga tidligere i sesongen. Det er alt for tidlig. Hver trener har sine egne ideer. Sampdoria var en viktig klubb for meg både som spiller og trener, og jeg ønsker Montella og min tidligere president det beste.”

Han ville heller ikke legge skjul på at laget har slitt med skader på viktige spillere.

«Vi vet at det blir hardt mot Sampdoria, men jeg er overbevist om at vi er i stand til å vinne. Vi vurderer å endre formasjonen til 4-4-2. Bertolacci kostet oss mye penger, men han har så langt nesten ikke spilt grunnet skader. Balotelli er en annen nøkkelspiller som har vært mye ute. Jeg håper og tror at Mario kan være tilbake på banen før jul. Han er, akkurat som Andrea, en spiller som gir oss flere muligheter i angrep. Uavhengig av formasjon spiller vi alltid med 4-5 offensive spillere. Noen ganger har vi fått ut potensialet vårt offensivt, noen ganger ikke. Målet er uansett å forbedre vårt angrepsspill.»

Mihajlovic snakket om kampene som nå er historie.

«Vi kunne vist oss frem på en bedre måte mot Juventus sist. Vi var gode defensivt, men slet fremover på banen. Vingene våre gjorde en god jobb i forsvar, og det gikk ut over angrepet vårt. Vi gjorde for mange feil når vi hadde ballen. Men hver kamp lever sitt eget liv. Mot Atalanta manglet vi mange spillere og hadde nesten ingen spillere som var 100%. Atalanta lå lavt og kontret på oss, mens i kampen mot Lazio var det motsatt. Juventus var i stand til å bryte gjennom å score, men om Cerci hadde satt sjansen sin tidligere i kampen, kunne resultatet blitt annerledes.»

Han poengterte som vanlig at laget er inne i en massiv endringsprosess.

«Det har vært store endringer i spillerstallen det siste året. Det samme kan sies om måten vi ønsker å spille på og måten vi trener på. Vi vil evaluere etter sesongen og se hvor vi er på tabellen. Jeg håper alltid å ikke slippe inn mål først, og før eller siden blir vi i stand til å slå underfra. Men enn så lenge har vi ikke klart det, men det betyr ikke at laget mangler karakter. Ta derbyet mot Inter for eksempel. Vi havnet under, og selv om vi ikke klarte å utligne hevet vi oss og gjorde alt vi kunne. Det samme skjedde mot Genoa. Vi må være stabile i våre prestasjoner og resultater. Om vi ser fremover har vi nå en rekke kamper som på papiret bør gi oss muligheten til å klatre på tabellen. Om vi spiller som vi gjør nå, kommer det til å gå bra. Jeg er overbevist om at vi kan fortsette å ta to poeng i snitt per kamp.»

Ignazio Abate:

”Formasjonen vi bruker er ikke avgjørende, det er lagets innstilling og forberedelse til kampen som er viktig. I morgen må vi være besluttsomme og ta hjem tre poeng. Det har vært store endringer i klubben med en ny trener og mange nye spillere. Alt er en del av en prosess og vi kommer til å finne det riktige balansen etter hvert.”

Riccardo Montolivo:

«Det var en fæl kamp mot Juventus. De presset oss bakover og vi var veldig skuffet, fordi vi ønsket å kjempe om tre poeng. Laget tok uansett flere steg i riktig retning, og vi er langt sterkere enn vi var bare for en måned siden. Målet vårt er å fortsette å ta flere steg i riktig retning uten tilbakeslag. Jeg syns laget har personalitet, men i enkelte kamper har vi ikke klart å vise det. Mot Juventus var vi ikke i stand til å gjøre de tingene vi hadde trent på. Vi har havnet bak i flere kamper og gjort ærlige forsøk på å snu det, men vi har ikke hatt hellet på vår side.»

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page