top of page

Presidenten bekrefter at flere forsvinner


Silvio Berlusconi har bekreftet at flere spillere forlater Milanello denne sommeren.

Spillerne som ikke vil signere ny kontrakt med klubben og dermed forlate Milan på free transfer er Alex, Philippe Mexes og Kevin-Prince Boateng. I tillegg kommer ikke Mario Balotelli sin låneavtale til å bli forlenget.

«Mange spillere vil forlate oss, da spillere som Alex, Mexes, Boateng og Balotelli ikke lenger har kontrakt med oss,» sa Berlusconi til Qui Studio a Vou Studio i går kveld.

Alex kom gratis fra PSG i 2014 og har vært mye inn og ut av laget i løpet av hans to år i Milan-drakta, og drar antageligvis hjem til Brasil for å avslutte en innholdsrik karriere.

Philippe Mexes kostet heller ikke klubben noen overgangssum, og den franske midtstopperen har vært med på hele nedturen i klubben siden han kom fra Roma i 2011. Mexes har slitt med spilletid i sin siste sesong og det er ventet at 34-åringen prøver lykken i USA.

Kevin-Prince kom tilbake til Milan i vinter, men maktet aldri å markere seg og får ikke forlenget den korttidskontrakten han signerte i januar.

Heller ikke Mario Balotelli har hatt særlig mye å glede seg over denne sesongen, selv om formen ble bedre når våren kom. Det er ventet at han returnerer til hans eiende klubb Liverpool, men heller ikke de ønsker å beholde italieneren og siste ord er neppe skrevet.

2 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page