top of page

Podcastguide
Vaske leiligheten? Gå tur med bikkja? På reise? Livet gir oss mange muligheter til å dytte inn ørepoddene, og fordype oss i italiensk fotball generelt, og Milan spesielt. Her følger en guide til et lite knippe podcaster hvor dere kan dyrke disse lidenskapene:


- Fossa degli alci: David Faxå og Andreas Perssons pod på svenskafans.com er alltid solid. De har ofte kapable gjester, og særlig Persson holder høyt nivå i sine refleksjoner.


- Podcast Rossoneri: Nok en svensk pod med Micke, Mackan og Gurra. Rutinerte Milansupportere med ubetinget kjærlighet til Zlatan. Noe variabelt nivå, men ofte holder også denne podden et godt nivå. Publiseres med noe variabel frekvens.


- SempreMilan: Denne ukentlige podden drives av Oliver Fischer, en av hovedmennene bak en av de beste engelskspråklige nettsidene dedikert til AC Milan sempremilan.com. Fischer selv må vel være en av de mest oppdaterte engelskspråklige sportsjournalistene på AC Milan, og holder bra nivå på refleksjonene. Hans faste kompanjonger, Anthony og Madison, er derimot ikke særlig imponerende. Fischer er en stor fan av JPH.


- Milan weekly podcast: Engelskspråklig pod fra Montreal i Canada med Stevie P og Vinnie T. Refleksjonsnivået i denne podden er ikke all verden. Stevie P. snakker fra levra og kan glimte til, men har mange sterke meninger som ikke alltid er like gjennomtenkte. Det store plusset med denne podden er at den ofte inviterer supportere og supporterledere inn fra rundt omkring i verden til å snakke Rossoneri, og ikke minst verdens største, og morsomste, Juvehater Tommy.


The Milan Guys: nok en engelskspråklig pod som har vært noe fra og til hva gjelder publiseringsfrekvens. Er nå tilbake etter en lengre pause. Holder bra nivå, uten å gjøre deg skjelven i knærne.


- Km d'Amore: Dette er podden til Kristian Borell fra de legendariske Eurotalk-programmene opprinnelig på svenskafans, nå dobb.tv. Her snakkes det italiensk matkultur, formel 1, sykkel, litteratur, men mest av alt italiensk fotball. Borell er særlig sterk på fotballhistorie og italiensk sportssjeferi, men med nag til Gazidis, og en noe skeptisk holdning til Maldini, er han generelt skeptisk til Milans fremgang så langt i år. Alltid interessant å høre hans sobre kritiske refleksjoner. Gjør som regel programmet sammen med en svensk kokk og Interfan ved navn Thomas.


- Calcioland: Denne podden med David Amoyal snakker italiensk fotball mer generelt, men den holder ofte høyt nivå. Amoyal har dyktige gjester, også ofte italienske fotballjournalister.


- Forza Italian football: Conor Clancy er host for denne engelskspråklige podden tilknyttet nettsiden med samme navn. Går sjelden veldig i dybden, men holder relativt bra nivå.


- Serie A sitdown: Richard Kharman og Frank Crudello har god oversikt over det meste som skjer i italiensk fotball. Crudello er Milanfan, og holder bra nivå i sine refleksjoner. Kharman derimot, er ikke den mest interessante å lytte til.


Skulle andre ha gode tips som jeg ikke har fått med meg her, lim inn en link i kommentarfeltet!


Forza Milan!
58 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

コメント


bottom of page