top of page

Pjaca glipper for Milan


Det kroatiske stjerneskuddet Marko Pjaca ser ut til å glippe for Milan og et annet navn har dukket opp som et potensielt overgangsmål. 

Det er Sky Sport som melder at valget skal ha falt på Juventus for den unge kantspilleren som dermed ryker for Milan. Begge klubbene skal ha imøtekommet Dinamo Zagreb sitt krav på € 25 millioner, men Pjaca selv skal ønske å slutte seg til Juventus. Milans manglende europacup-spill skal ha vært en avgjørende faktor.

Milan må dermed rette øynene mot andre spillere, og en potensiell forsterkning kan være Kevin Lasagna fra Carpi. 23-åringen er mer en midtspiss og noterte seg for 5 scoringer i Serie A forrige sesong.

Partene skal i følge Gazzetta dello Sport allerede ha kommet i forhandlingen, og Carpi har i følge avisen aksepert et bud på € 6.5 millioner pluss Gianmarco Comi på lån.

Adriano Galliani har også være i møte med Udinese sin President Giampaolo Pozzo for å forhandle om polakken Piotr Zielinski, men det er ikke rapportert om ytterligere fremgang i den saken.

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page