top of page

Pioli drar - fonseca kommerDe fleste milanisti har fått med seg at Stefano Piolis era på trenerbenken i Milan nå er over. De siste ukene har det vært til dels ville spekulasjoner om hvem som kommer til å overta jobben som "mister". Etter alt å dømme har valget falt på portugiseren Paolo Fonseca. Fonseca kommer fra franske Lille, men har tidligere erfaringer fra to sesonger i Roma. Mest suksess hadde han riktignok som trener i ukrainske Shakhtar Donetsk, uten at det sier så mye. Mange milanisti hadde nok håpet på en trener som gav inntrykk av større ambisjoner enn dette, men den sportslige ledelsen i Milan virker sikre i sin sak. Så får vi virkelig håpe at de vet hva de gjør. Personlig har jeg mine tvil, men jeg tok grundig feil om Pioli, og gjør det forhåpentligvis igjen.


Det som taler for portugiseren er at han står for samme type fotball som den Pioli har stått for, nemlig fremoverlent angrepsfotball. Han vil heller ikke stille høye krav til overgangsmarkedet, og har en behagelig lønn. I tillegg har han tidligere vist seg å ha en god hånd med unge spillere, og det er noe kapitalkåte amerikanske fondseiere liker godt. Så gjenstår det da å se om han kan lykkes å motbevise skeptikerne, og ta Milan det neste steget sportslig.


Ansettelsen av Fonseca forventes å offentliggjøres i løpet av neste uke. Han vil da skrive under på en toårskontrakt med opsjon på et tredje år, og en lønn på rundt 2,5 mill euro.


Kilder: Fabricio Romano og Matteo Moretto.


174 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page