top of page

Overgangsrykter uke 43


Julebrusen er kommet til butikkene og vi nærmer oss et nytt overgangsvindu hvor flere spillere potensielt vil skifte beite. 

Det virker ikke å være noen nye utfordringer omkring oppkjøpet av Milan, noe som vil stille klubben i en helt annen situasjon på overgangsmarkedet enn i de siste sesongene. Dette reflekteres også i rykter og spekulasjoner, og stadig mer meriterte spiller linkes til Milan.

Milan har sett til Tyskland for potensielle forsterkninger, og der har de funnet Karim Bellarabi. 27-åringen har kontrakt med Leverkusen frem til 2021 og vil koste rundt € 25 millioner. Høyrevingen har spilt elleve landskamper for Tyskland.

Leonel Vangioni har så langt ikke blitt en hit i klubben og venter fortsatt på sin debut. Det er hverken spilleren selv eller hans far og agent fornøyd med, og venstrebacken kan forsvinne ut portene på Milanello allerede i januar. Både en permanent overgang og utlån er i følge agenten aktuelt om argentineren ikke får noen minutter på banen snart.

Marco Verratti har herjet i Frankrike for PSG de siste sesongene, men har denne sesongen blitt kritisert mye i fransk presse. Nå melder hans agent at han kan forlate storklubben om ikke ting endrer seg. Både Juventus og Milan er interesserte i å gi den eminente midtbanespilleren sin debut i Serie A.

Carlos Bacca var nære på å forlate klubben i sommer, men ble aldri enig med West Ham om de personlige betingelsene. Colombianeren ble værende og er Milans toppscorer så langt denne sesongen, akkurat slik han var det i fjor. Agenten sier at spilleren er fornøyd, men at den situasjonen kan endre seg om interessante bud skulle dukke opp. Milan ryktes å være interessert i å akseptere bud på € 30 millioner slik de gjorde i sommer.

Arsenal er kjent for å hente unge talenter til klubben, og i sommer forsøkte de i følge Calciomercato.com å hente Manuel Locatelli til London. De skal ha kommet med et «imponerende bud», som Milan takket nei til og resten er for øyeblikket historie.

Thiago Silva kan returnere til Milan neste sommer og brassen har ikke vært fremmed for tanken på å igjen ikle seg den rødsorte drakten, men kun hvis klubben kvalifiserer seg for Champions League. Nå er det kommet frem at han har en klausul i sin kontrakt med PSG, slik at kontrakten automatisk blir forlenget med et år om de kvalifiserer seg til Champions League. Dermed er det lite sannsynlig at 31-åringen kan forlate Frankrike gratis neste sommer.

Et annet alternativ som ikke vil koste noe er portugisiske Pepe, som ikke ser ut til å få ny kontrakt i Real Madrid. 33-åringen er i følge Tuttosport ønsket av både Juventus og Milan og kan signere for en ny klubb på nyåret.

Chelsea og Antonio Conte la inn flere bud på Alessio Romagnoli i sommer og er ventet å forsøke på nytt i januar, men midtstopperen har ingen intensjoner om å forlate Milan. I følge Mediaset er spilleren selv veldig fornøyd i klubben og håper å få bli lenge.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page