top of page

Overgangsrykter uke 17Kommer ikke Milans gamle yndling likevel? Blir en Tottenham-flopp hentet istedet? Det er kun 68 dager til overgangsvinduet åpner.

I denne ukens spalte er det spesielt fokus på hvem som blir Milans nye førstevalg på topp neste sesong. Il Secolo XIX melder at Sampdorias 25 år gamle Stefano Okaka skal være en het kandidat. Kontrakten med Genova-klubben går ut juni 2016 og italieneren vil ikke fornye med tre nye år. Tyske klubber følger også situasjonen til den høyreste angrepsspilleren.

Et oppkjøp av Milan skal være rett rundt hjørnet og nyrike Milan skal ut på storhandel. En spiller som har blitt nevnt er Zlatan Ibrahimovic, men det ser ut som at svensken ikke ankommer Milanello likevel. PSG-spillerens agent Mino Raiola har i følge La Stampa sagt i et intervju at en retur til Italia er utelukket.

En annen spiss som blir koblet til Milan er Tottenham-floppen Roberto Soldado. Etter å ha vært kongen av Valencia i flere sesonger har spanjolen ikke fått det helt til i London. Fichajes.net mener å vite at Galliani vil legge inn et bud på angrepsspilleren i løpet av de neste dagene.

Det ser ut til at Mirko Valdifiori blir Milan-spiller til sommeren, skal vi tro Tuttosport. Med de Jong og Muntari på tur bort må det hentes et par nye spillere, og Empolis 28-åring Valdifiori er høyaktuell. Hvis italieneren istedet velger å gå til Napoli, som også følger han tett, vil Milan rette søkelyset mot Napolis egen 23 år gamle Jorginho.

En annen midtbanespiller som kan bli solgt er Hachim Mastour. Supertalentet blir fulgt tett av Real Madrid. Mastours agent Dario Paolillo har sagt til Gazzetta TV at Los Galacticos er interesserte.

Milans 22-årige keepertalent Gabriels fremtid i klubben blir bestemt over helga. Brassen har stått fantastisk godt for Serie B-lederne Carpi, men med Lopez som klart førstevalg må Gabriel og hans representer diskutere fremtiden med klubbledelsen melder tuttomercatoweb.com.

Robinhos karriere i Milan ser ut til å gå mot slutten. Den tidligere City-profilen har tilbragt sesongen på lån i Santos, og nå reiser den brasilianske klubbens president til Milano for å få til en permanent avtale. «Vi reiser til Milano for å diskutere fremtiden til Robinho. Jeg hadde ikke reist til Italia hvis jeg ikke hadde hatt troen på å få til en avtale. Det er viktig for oss at vi får beholde han», sa Santos’ president Roma Junior, i følge thestatesman.com.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page