top of page

Overgangsrykter uke 15


Blir Conte og Maldini Milans nye radarpar? Returnerer PSGs superspiss til Serie A? Det er kun 83 dager til overgangsvinduet åpner.

Milan jobber med å forsterke angrepet. Innlånte Destro har vist for lite til å bli hentet på permanent basis, så da må Milan se seg rundt etter andre alternativer. Det er kjent at Immobile er et hett navn, men en annen som har blitt nevnt er Andre Pierre Gignac. Franskmannens kontrakt går ut til sommeren og La Provence melder at Milan kjemper med Dynamo Moskva om spissen signatur.

En annen goalgetter som blir nevnt er Real Madrids innlånte benkevarmer Javier Hernandez. Fichajes.net mener å vite at Milan ser på muligheten til å hente «Chicharito», men de får hard kamp fra Wolfsburg som står klar med 12 millioner euro for å sikre seg mexicaneren.

Nå over til et mer ambisiøst rykte. Milan skal se på mulighetene til å hente PSGs superspiss Edinson Cavani. Uruguyaneren er misfornøyd med tilværelsen i den franske hovedstaden etter å ha havnet på kant med trener Laurent Blanc. Spillerens agent sier til Leggo at spissen ende opp i Milan dersom klubben får på plass nye eiere.

I de bakre rekker har det vært store utskiftinger i de siste, og nå skal enda en ny midtstopper være aktuell. Den tidligere Roma-bautaen Simon Kjær har trøblet mye etter han dro fra Serie A, men håper å få fart på karrieren igjen. Ekstrabladet melder at i tillegg til Milan skal også Liverpool og Manchester United være interesserte.

Det er ikke bare forsvaret og angrepet som må forsterkes. Den teknisk begavete italieneren Jorge Luiz Frello, bedre kjent som Jorginho, spiller for tiden for Napoli. Milan skal, i følge calciomercato.com, ha fulgt den dyptgliggende midtbanespilleren siden hans tid i Hellas Verona for ett år siden.

Bee Thaechaubol, Milans potensielt nye eier, vil, dersom han kjøper klubben, hente Antonio Conte som ny trener. I tillegg vil han innen 2016 si adjø til Adriano Galliani og erstatte han med Paolo Maldini, mener Goal å vite.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page