top of page

Overgangsnytt


Årets sommermercato går mot slutten, men det er da også som oftest slik at det er i den siste uken de største overgangene finner sted. For Milans del jobber Maldini og Massara hardt for å fylle de åpenbare hullene i årets tropp.


Det første som med all sannsynlighet vil skje er at Tiemoué Bakayoko lander i Milan. Milan forhandler nå med Chelsea om en overgangssum, men avstanden mellom partene skal være mulig å overvinne. Med ham vil midtbanebesetningen være fullstendig.


Hva så med forsterkningene på høyreving og i trequartistarollen? Etter at Nikola Vlasic nærmest er klar for West Ham, er det nå Portos mexikanske høyreving Jesus Corona som står i Maldini og Massaras søkelys. Meksikanerens kontrakt går ut neste sommer, og Milan kan derfor forsøke på å få ham på billigsalg. Milan skal ha tilbudt 10 millioner, mens Porto krever 13.


Etter salget av Marc Cuccurella til Brighton, har Getafe nå fått frigjort kapital og plass i troppen til Samuel Castillejo. Det er imidlertid uklart om de er villig til å legge den nødvendige summen (8 mill. euro) på bordet for å hente spanjolen. Dersom dette skjer, skal Milan ha sondert muligheten for å hente Crotones driblesterke brasilianer Junior Messias.


Hva som til slutt skjer med Yacine Adli er også uklart. Avstanden mellom Milan og Bordeaux hva gjelder overgangssum er fortsatt for stor. Så får vi se da om dette endrer seg før vinduet stenger.

240 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentários


bottom of page