top of page

Overgangsnytt


At Olivier Giroud skulle skrive under for Milan har vært en av sommerens dårligst bevarte hemmeligheter. Fredag er det booket medisinske undesøkelser, og franskmannen, som blir 35 år i september, skriver under på en 2 års-kontrakt med Rossoneri til en årslønn på 3,5 mill euro i året.


Vi kunne jo også håpet på et spisstalent i tillegg til den tilårskomne franskmannen, og Kaio Jorge er en av de heteste kandidatene. Han ser imidlertid ikke ut til å ankomme denne sommeren. Muligheten er imidlertid tilstede for at han blir å se i Milantrøye i januar. Men det er hard konkurranse om den unge brasilianeren.


Så var det søket etter en ny trequartista. Brahim Diaz er, som nevnt tidligere, svært nær å skrive under på en ny låneavtale. Dani Ceballos ser imidlertid ut til å ønske å forbli i Madrid for å kjempe om en plass der. Det nye navnet på Maldini og Massaras blokk er kroaten Nikola Vlasic, som per nå spiller i CSKA Moskva. Prisforespørselen er imidlertid svært høy (35 mill euro), og det må en sterk vilje fra spilleren selv til for å få den ned i noe som kan være akseptabelt for Milan (20 mill euro). Det spørs vel om Milan må lete et annet sted for å finne gull i den posisjonen.


Til sist forhandler Milan også med Monaco for å hente den 24 år gamle venstrebacken Fodé Ballo-Touré. Den er snakk om en låneavtale med en kjøpsopsjon på mellom 4 og 5 millioner euro.


Kilder: Anton Vitiello, Fabrizio Romano.


338 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page