Overgangsnytt


At Olivier Giroud skulle skrive under for Milan har vært en av sommerens dårligst bevarte hemmeligheter. Fredag er det booket medisinske undesøkelser, og franskmannen, som blir 35 år i september, skriver under på en 2 års-kontrakt med Rossoneri til en årslønn på 3,5 mill euro i året.


Vi kunne jo også håpet på et spisstalent i tillegg til den tilårskomne franskmannen, og Kaio Jorge er en av de heteste kandidatene. Han ser imidlertid ikke ut til å ankomme denne sommeren. Muligheten er imidlertid tilstede for at han blir å se i Milantrøye i januar. Men det er hard konkurranse om den unge brasilianeren.


Så var det søket etter en ny trequartista. Brahim Diaz er, som nevnt tidligere, svært nær å skrive under på en ny låneavtale. Dani Ceballos ser imidlertid ut til å ønske å forbli i Madrid for å kjempe om en plass der. Det nye navnet på Maldini og Massaras blokk er kroaten Nikola Vlasic, som per nå spiller i CSKA Moskva. Prisforespørselen er imidlertid svært høy (35 mill euro), og det må en sterk vilje fra spilleren selv til for å få den ned i noe som kan være akseptabelt for Milan (20 mill euro). Det spørs vel om Milan må lete et annet sted for å finne gull i den posisjonen.


Til sist forhandler Milan også med Monaco for å hente den 24 år gamle venstrebacken Fodé Ballo-Touré. Den er snakk om en låneavtale med en kjøpsopsjon på mellom 4 og 5 millioner euro.


Kilder: Anton Vitiello, Fabrizio Romano.


336 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle