top of page

Overgangsnytt

Oppdatert: 1. jul. 2021


Mercatoen er over oss, og en liten statusoppdatering kan være på sin plass.


Milan fortsetter å forhandle med Man Utd om Diogo Dalot. United vil ikke låne ham ut, så spørsmålet er om Milan vil sette av midler til å hente ham permanent. Alternativet er Alvaro Odriozola fra Real Madrid.


Hva gjelder Olivier Giroud, så har han blitt enig med Milan om en toårskontrakt verdt 3,5 mill euro per år. Milan vil imidlertid ikke betaler penger for ham, så den overgangen avhenger av at han klarer å frigjøre seg fra Chelsea kompensasjonsfritt. Alternativet skal her være Luka Jovic på lån fra Real Madrid. Milan skal i tillegg være interessert i å hente det 19 år gamle spisstalentet Kaio Jorge fra Santos. Prisen er lav ettersom han sitter på en utgående kontrakt. Hinderet ser ut til å være kommisjonsforespørslene fra hans agenter.


Til slutt er det knyttet stor spenning til hvem Milan kommer til å erstatte Calhanoglu med. En ny avtale med Brahim Diaz skal være nært forestående, denne gang med en utkjøpsklausul på 22 mill euro, samt en motkjøpsklausul på 27. Men Diaz er nok ikke tenkt å være førstevalget for denne posisjonen. Troverdige kilder melder at Milan har forhørt seg med Real Madrid om tilgjengeligheten på Dani Ceballos, men her er ingen konkrete forhandlinger i gang.


For øvrig har Milan lyktes med å prute ned prisen på Sandro Tonali. Kunngjøringen av den permanente overgangen fra Brescia er nært forestående. Totalprisen skal ligge på rundt 25 mill euro.


Kilde: Anton Vitiello.

444 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page