top of page

Overgangsnytt

Oppdatert: 10. jul. 2023


Ruben Loftus-Cheek, Marco Sportiello, og Luca Romero er så langt blitt klare for Milan til neste sesong. Det har også dannet seg et klart bilde av hvem vi er i forhandlinger om i skrivende stund. Furlani er svært nær en enighet med AZ om deres midtbanegeneral Tijani Reijnders. Overgangssummen skal ligge på rundt 20 mill euro. I kveld melder Fabrizio Romano også om at Milan er svært nær enighet med Chelsea om en overgang for Christian Pulisic. Budet ligger på rundt 22 mill euro for den 24 år gamle offensive midtbanespilleren. Disse overgangene kan vi regne som så godt som klare.


Mer usikkerhet er det knyttet til forsøket på å hente Villareals høyreving Samuel Chukwueze. Milans bud er 25 mill euro inkl. bonus, mens Villareal krever 35. Problemet for Villareal er at kontrakten til nigerianeren går ut neste sesong, og dersom ingen er villig til å innfri kravet, vil prisen synke utover i overgangsvinduet, og da kan det bli mer aktuelt å forhandle videre med Milan. Daichi Kamadas overgang virket lenge å være en ren formalitet, men det virker per nå som at Milan ønsker å fylle den siste plassen for en spiller utenfor EU med Chukwueze. Dersom forhandlingen med Villareal drar ut kan han derfor bestemme seg for å snu nesen i en annen retning.


Hva gjelder spissplassen, så er det få konkrete forhandlinger på gang. Vi vet at Milan skal være interessert i Alvaro Morata, men han har også mottatt et lukrativt tilbud fra Saudi-Arabia, så her er det mer uklart hva som skjer. Nye navn vil nok dukke opp relativt rask dersom spanjolen velger bort Milan.


Kilder: Fabrizio Romano, Matteo Moretto og Gianluca DiMarzio.

215 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page