top of page

overgangsnyttDa Sandro Tonali kom til Milan var mange milanisti overbevist om at vi endelig hadde fått en ny bandiera. Men dengang ei. Pengene fra PL ble for fristende, selv for en gutt med milanhjerte fra barnsben av.


Den umiddelbare konsekvensen av salget er at Milan er på markedet etter en ny midtbanespiller. De beste kildene melder om konkret interesse for Lasar Samardzic fra Udinese, Tijani Reijnders fra AZ, og Davide Frattesi fra Sassuolo. Nederlenderen er nok den billigste, men også det mest usikre kortet. Med de to andre får vi gode toveismidtbanespillere som også er ganske målfarlige. Men det spørs om ikke de blir for dyre for Redbird.


Fremover på banen er det først og fremst en høyreving og en spiss vi er på leting etter. Vi var lenge i forhandlinger med Marcus Thuram som var tilgjengelig på markedet som fri agent. Han havner nå etter alt å dømme i Inter, som tilbød han en million euro høyere lønn. Alternativene skal være Gianluca Scamacca og Alavaro Morata, men her er det nok også andre navn som vurderes. For høyrevingen er den mest konkrete interessen meldt for det 18 år gamle tyrkiske stortalentet Arda Guler, men her er konkurransen beinhard, så det spørs hvor vellykket det forsøket blir. En avtale med Lazio for Luca Romero virker per nå mer realistisk. Han vil i så fall komme gratis. Andre navn vi vet Milanledelsen har på listen for denne posisjonen er Samuel Chukwueze fra Villareal og Christian Pulisic fra Chelsea, men her er det foreløpig for høye økonomiske hindre i veien.


For en snau måned siden skrev vi at Daichi Kamada var så og si klar. Den situasjonen har ikke endret seg. Det er kun byråkratiske utfordringer som har gjort at overgangen ikke har blitt offisiell.


Avgangen til Maldini og Massara har skapt stor usikkerhet blant milanisti, og dette overgangvinduet blir første stresstest på ambisjonsnivået til Redbird. Vi følger med i spenning!


Forza Milan!

258 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comentarios


bottom of page