top of page

overgangsnytt

Oppdatert: 31. des. 2020


Vintermarkedet nærmer seg med stormskritt, og her følger en liten statusrapport på Milans overgangsplaner dette vinduet.


Etter alt å dømme er det forsterkning på midtstopperplass som er førsteprioritet for den sportslige ledelsen i Milan. Det desidert heteste navnet er 20 år gamle Mohamed Simakan fra Strasbourg. Milan skal allerede være enig med spilleren om de personlige betingelsene, og nå gjenstår det bare å bli enig med Strasbourg. Kravet fra franskmennene skal per nå ligge på rundt 17-20 millioner euro, men det antas at de vil være villig til å fire på kravene pga. de vanskelige økonomiske omstendighetene i klubben, som i likhet med mange andre sliter med å få endene til å møtes i et pandemirammet fotballeuropa. Simakan er en duellsterk, fysisk robust og hurtig midtstopper, men ut i fra det jeg har sett av ham har han en del å gå med hva gjelder spillet langs bakken.


Lykkes ikke Milan med å bli enige om overgangssum er det foreløpig to alternativer på blokka; Özan Kabak fra Schalke 04, og den italienske unggutten Matteo Lovato fra Verona.


Dersom prisen blir riktig, vurderer Milan også å hente en defensiv midtbanespiller. Her har Boubakary Soumarè fra Lille stått på blokken en stund, men han blir nok for dyr. En annen ung franskmann som Moncadas speidere har lagt øynene på er Manu Kondè fra Toulouse - en fysisk sterk og teknisk spiller som undertegnede virkelig har sansen for. Maldini og Massara skal allerede ha etablert kontakt med agenten til spilleren ifg. alltid pålitelige Fabrizio Romano.


Antonio Vitiello er også en solid kilde for Milans overgansplaner. Han mener at vi også har 19 år gamle Kephren Thuram fra Nice på listen. Som sønn av den legendariske forsvarskjempen Lilian Thuram, har han fotballgener på sin side. Thuram spiller fast i Nice, men har fortsatt en god del steg å ta før han er opp på høyt europeisk nivå, slik jeg vurderer det.


Til sist er det mange som spekulerer i om Milan også vil hente en backup til en skadeplaget Ibrahimovic. Det ser det imidlertid ikke ut som om det er store planer om for øyeblikket. Ett navn som imidlertid har dukket opp i rykteflommen er spissen Janis Antiste, også han en unggutt fra Toulouse.


Det blir altså fort nye franskmenn å se i Milan med Moncada som speidersjef, men vi vet jo også at han har øyne andre steder i verden, så han kan nok også dra en overraskelse eller to opp fra hatten. Følg med her på acmilan.no for de mest troverdige ryktene de neste ukene.


Forza Milan!

390 visninger1 kommentar

Siste innlegg

Se alle

1 Comment


Da har Manu Kone så godt som skrevet under for Borussia M. Synd. Likte spilleren.

Like
bottom of page