top of page

Overbevisende seier for skadeplaget Milan


I nok en bortekamp klarer Milan å gjøre tvilerne til skamme, denne gangen endatil med hele seks startspillere ute med skade, hvorav flere nøkkelspillere. Seieren mot Verona på Bentegodi gjør at vi både så vidt holder liv i scudettokampen, og at vi fortsatt holder utfordrerne om CL-plasser på avstand.


Laget gjennomførte kampen på en taktisk forbilledlig måte. Det at Verona ikke hadde et skudd på mål før i det 75. minutt sier litt om hvor god kontroll Milan hadde på kampen. Mot slutten viste vi rett nok igjen litt konsentrasjonssvikt i forsvaret av dødball, men uten at Donnarumma trengte å gjøre noen redninger.


Matchvinnerne var ikke helt de vi er vant med. Rade Krunic spilte en god kamp, og satte 1-0 med et fantastisk fint frispark, mens Diogo Dalot plasserte ballen klinisk i krysset etter fint kombinasjonsspill. Ingen av disse var imidlertid kampens store spillere. Det var nemlig, som vanlig, Frank Kessié.


Foreløpig ser det ut som om Tonali, Theo og Rebic kan rekke EL-kampen mot United på torsdag, mens Mandzukic kanskje blir å se på benken mot Napoli. Ibra, Bennacer og Calhanoglu blir det imidlertid lenger til vi får se tilbake på banen.


Spillervurdering:

Donnarumma: 6,5

Calabria: 6,5

Romagnoli: 7

Tomori: 6,5

Dalot: 6

Kessié: 7,5

Meité: 6,5

Saelemaekers: 6,5

Krunic: 7

Castillejo: 5,5

Leao: 5,5


Forza Milan!

147 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Kommentarer


bottom of page