top of page

Opphetet på Casa Milan


Gustavo Gomez er på vei bort fra San Siro, men ting går tydeligvis for tregt for agenten Augusto Paraja, som (i følge rapporter fra Argentina) lot frustrasjonen gå utover en stol og et vindu på Casa Milan.

Den paraguayanske stopperen til Milan har blitt sterkt linket til Argentina, og spesielt Boca Juniors denne måneden, men det ser ut til at framgangen i forhandlingene går svært tregt med tanke på overgangsbetingelsene. Boca Juniors ønsker et lån med kjøpsopsjon, mens Milan vil enten ha et salg på € 7m eller eventuelt et lån med et obligatorisk kjøp. Gomez selv ønsker en overgang, noe agenten hans fysisk nå har tydeliggjort.

Det meldes nemlig fra TyC Sports i Argentina at Augusto Paraja, Gomez sin agent, hadde et opphetet møte med Milan sin sportsdirektør Massimiliano Mirabelli denne mandagen. Rapportene fra Argentina beskriver en situasjon der agenten ble såpass frustrert at han kastet en stol, noe som førte til en sprekk i et vindu på Casa Milan.

Om dette er en taktikk som hjelper for Gustavo Gomez og hans agent er nå usikkert, men en overgang (muligens lån) til enten Boca Juniors eller Racing Club Avellaneda virker fortsatt svært sannsynlig.

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page