top of page

Oppdatering på Niang-situasjonen


Milan har kommet med en offisiell uttalelse rundt trafikkhendelsen som involverte M´baye Niang, og det kan være snakk om mer omfattende skader enn spilleren selv har villet innrømme. 

Den unge franskmannen var involvert i et trafikkuhell i helgen, men uttalte seg gjennom sin Twitter-konto og sa at det var «mer skremmende enn farlig».

Nå har Milan kommet med en offisiell uttalelse rundt hendelsen og bekrefter at spilleren potensielt kan ha pådratt seg to skader.

«AC Milan bekrefter at M´baye Niang har fått en skade i den venstre ankelen i tillegg til en smell i den venstre skulderen som følge av bilulykken,» heter uttalelsen fra klubben.

«En behandlingsplan vil bli lagt i løpet av de nærmeste dagene.»

La Gazzetta dello Sport spekulerer i om det kan være snakk om et skadeavbrekk på så lenge som 2 måneder, noe som vil bety at Niang kan gå glipp av resten av sesongen.

Det er langt i fra første gang franskmannen er involvert i trafikkepisoder.

I 2012, kort tid etter at han hadde signert for Milan, ble han stoppet av politiet. Den da 17 år gamle gutten utga seg for å være daværende lagkamerat Bakaye Traore, men løgnen ble gjennomskuet.

I 2014 mistet han førerkortet i 3 år og fikk en 18 måneder lang dom etter at han brøt flere lover bak rattet og krasjet bilen i et tre, før han deretter rømte fra åstedet.

M´baye Niang er naturlig nok ikke en del av troppen som møter Alessandria til returoppgjøret i Coppa Italia på San Siro i kveld. Milan har en 1-0 ledelse å gå på fra det første oppgjøret hvor Mario Balotelli ble matchvinner fra krittmerket.

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page