top of page

Offisielt: Paolo Maldini har fått jobben som teknisk direktørDet har virket klart de siste ukene, men i dag er det bekreftet: Paolo Maldini blir ny teknisk direktør i Milan!

Milan har i dag offentliggjort at Paolo Maldini er ansatt som ny teknisk direktør i Milan. Den tidligere spilleren har legendestatus i klubben og er én av to spillere som har fått sitt draktnummer fredet for innsatsen i klubben. I fjor sommer fikk han en jobb i Milans sportslige avdeling, og ett år senere er altså 50-åringen ansatt som leder for den sportslige avdelingen i klubben!

Klubbdirektør Ivan Gazidis hadde følgende å si når ansettelsen ble offentliggjort tidligere i dag: «Paolo personifiserer de kvalitetene og de verdiene denne klubben er bygd på. Jeg er glad for å ha han som leder i den sportslige avdelingen. Med ham på plass vil vi kunne bygge en moderne klubb, formet av profesjonelle av høyeste kvalitet. Det vil bli en reise vi vil gjennomføre sammen for å ta fatt på et utfordrende og spennende prosjekt, et prosjekt som krever vår fulle dedikasjon. Jeg er trygg på at Paolo vil kunne bruke sin erfaring, sine evner som leder og sin kunnskap. Paolo er en integrert del av AC Milan og kjenner veien til suksess. Han vil bli et viktig referansepunkt for oss alle!»

4 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page