top of page

Offisielt: Niang på lån til Watford


Så var det altså bekreftet, M’Baye Niang drar fra Milan og italiensk fotball for å prøve lykken på balløya – i Premier League.

Det var tidligere denne uken at ryktene om at den 22 år gamle vingen var på vei bort fra klubben virkelig tok fyr. Først var det snakk om utlån til både Genoa og Torino, før det det ble meldt at hovedpersonen selv ønsket å spille i England. Everton, Burnley, West Ham og Crystal Palace var alle nevnt, men det ble altså Watford og den tidligere Inter og Napoli treneren Walter Mazzarri som til slutt sikret seg franskmannens underskrift. Leicester, som også i fjor på denne tiden ønsket seg Niang, skal også ha vært interesserte. I utgangspunktet ønsket spilleren kun en permanent overgang, men gikk etterhvert med på tilbudet Watford kom med. Avtalen med Premier League-klubben skal være en låneavtale ut sesongen, med mulighet for å gjøre overgangen permanent. Milan får i første omgang €500 000 for lånet, men vil motta €18 millioner hvis Watford ønsker å beholde Niang. Det nevnes også at det skal være en klausul i kontrakten som sier at hvis Niang scorer ti mål eller mer under låneoppholdet, så vil avtalen automatisk gjøres permanent.

M’Baye Niang kom til Milan fra Caen for €3 millioner i 2012. Han har alltid blitt sett på som et stort talent, men har slitt med å få ut potensialet sitt. Det har blitt låneopphold hos både Montpellier og Genoa, og i Milan-trøyen har franskmannen ved flere anledninger vist hva som bor i ham – det har bare blitt for sjelden. – Han har hatt både oppturer og nedturer og det er ting han må forbedre, uttalte Montella for noen dager siden. Det kom til et punkt der det bare stoppet opp. Blir han i klubben vil vi forsøke videre, men drar han så håper jeg han lykkes, la Milans trener til. Italienske medier hevder at Niang ikke har noen fremtid på San Siro så mye tyder på at hans tid i Milan er over. Det ble 77 kamper, 12 scoringer og 10 målgivende for rossoneri.

Nå håper Watfords italienske trener at han skal få fart på Niang og at hans skal være med på å bidra til at The Hornets holder seg i Premier League.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Σχόλια


bottom of page