top of page

Nytt liv til et gammelt forum?

Denne oppfordringen går ut til alle venner av AC Milan i Norge: ta ordet i vårt nettforum!


Selv er jeg en gammel rev i gamet, og har vært aktiv på supporterklubbens nettforum siden etableringen for over 10 år siden. I de første årene var det mange aktive brukere, og et utall interessante og engasjerende meningsutvekslinger. Grunnet et par avbrudd med nedetid som følge av omstruktureringer av nettsidene, var det mange som falt av. Og etter den siste omleggingen nå i høst virker det som om nesten alle har emigrert til andre plattformer, som Facebook, for å sette ord på sitt liv med de rødsvarte. Jeg vil med denne invitasjonen forsøke å overbevise dere om at vårt nettforum er det mest hensiktsmessige stedet å snakke Milan.


Jeg har begynt å skrive kampintroduksjoner og kampreferat på forsiden, samt lage småsaker knyttet til noen av de sakene jeg selv synes gir grobunn for refleksjon her inne. Alt for å kunne gi nettsiden et oppdatert, mer fredelig og konsentrert fokus enn man får eksempelvis i mylderet av saker på Facebook, Twitter etc.


Etter mange år med ørkenvandring, ser vi endelig konturene av et lag som gir oss fremtidshåp. Mitt håp er at dere vil la dere engasjere i samtaler, dele oppturer og nedturer, refleksjoner og drømmer, her inne i vårt nettforum.


Forza Milan!238 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page