top of page

Nytt depositum før helgen?


Sino-Europe Sports forbereder seg på å betale et nytt depositum mot slutten av uken. 

Avtalen om et kjøp av Milan mellom Sino-Europe Sports og Fininvest har blitt utsatt en rekke ganger, og deadlinen tidligere i mars var intet unntak. Nå hevder Gazzetta dello Sport at et tredje depositum på € 100 millioner er på vei til Italia. Det skal være på plass i løpet av 72 timer og begge parter ønsker å få sagaen avsluttet så raskt som mulig.

Tidsforskjellen mellom Italia og Kina kan gjøre at det drøyer til over helgen før depositumet er på plass, men det sees ikke på som et problem.

Paolo Berlusconi, President Silvo sin bror og en av visepresidentene i Milan, uttalte seg til 7 Gold i forbindelse med avtalen.

«Det var en viktig rådgiver som presenterte denne kinesiske gruppen mot slutten av lengre forhandlinger. De har allerede betalt € 100 millioner to ganger.»

«Jeg mener at dette er klare bevis på deres genuine interesse for dette prosjektet og de ønsker å fullføre avtalen, men det har vært flere aspekter som vi har måttet finne ut av på veien.»

Paolo mener Silvio viser storhet i måten han har behandlet investorene på.

«På grunn av kinesiske reguleringer ble det ikke avsluttet da vi hadde forventet. Det er en korrekt holdning fra min bror å gi dem en uke til å stable på beina € 100 millioner i depositum og en måned til å få handelen i havn.»

Visepresidenten har planen klar om det ikke ordner seg i nær fremtid.

«Fra mitt ståsted er det veldig rart om de om en måned har betalt oss € 300 millioner uten å ha undertegnet de nødvendige papirene. Da kan vi faktisk ta alle pengene de har betalt og fortsette å drive Milan som Berlusconi-familien alltid har gjort.»

«Jeg ønsker å fullføre handelen med kineserne, men på den andre siden er det dumt å lukke alle dører.»

1 visninger0 kommentarer

Comments


bottom of page