top of page

Nytt bud i vente på tidligere Primavera-spiller


Gjør Milan et siste forsøk på å hente Aubameyang tilbake til klubben?

Milans ledere har ikke lagt skjul på deres ønske om å hente en verdensklasse-spiss i dette overgangsvinduet, og selv om Andre Silva både var dyr (€ 38  mill.) og lovende (21 år) drømmer Fassone, Mirabelli og Montella om en som er mer utprøvd på det øverste nivået. Flere av de heteste kandidatene har i tur og orden blitt uaktuelle. Alvaro Morata har signert for Chelsea mens Andrea Belotti ser ut til å bli værende i Torino med mindre det dukker opp et bud på € 100 millioner.

Det gjenværende alternativet som er kjent i media heter Pierre-Emerick Aubameyang og milannews.it hevder at Milan har intensivert jakten på deres tidligere juniorspiller. Utfordringen kan bli å få Dortmund til å slippe deres stjernespiss når seriestarten kun er uker unna, men italienerne nekter å gi opp.

Det er ventet at hurtigtoget vil kreve en årslønn på € 8 millioner og om tyskerne bestemmer seg for å slippe ham vil det neppe skje for under € 70 millioner. Tiden vil vise om Milan er villige til å tilby en slik avtale for en spiller de bortimot kastet vekk i 2012.

Den franskfødte gaboneseren kom nemlig til Milan i januar 2007, kun 17 år gammel. Han spilte for juniorlaget i halvannen sesong før klubben leide ham ut i fire sesonger på rad. I tur og orden spilte han for Dijon (08/09), Lille (09/10), Monaco (10/11) og Saint-Etienne (11/12). Sistnevnte klubb ble enig med Milan om en permanent overgang verdt € 1.8 millioner etter halvspilt sesong, og hurtigtoget forlot dermed Milan uten å ha spilt en eneste offisiell kamp for klubben.

Om ikke det lar seg gjøre å hente gaboneren tilbake til Milanello har ikke ledelsen glemt Nikola Kalinic. Kroaten ønsker å komme, men Fiorentinas prislapp på € 30 millioner har så langt holdt Milan unna en avtale.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Commentaires


bottom of page