top of page

Ny sterk helg for ungguttene


Milans aldersbestemte lag fortsetter å levere varene. 

Juniorlaget spilte i helgen sin første kamp i 2017, og Nava sine gutter startet på best tenkelig vis med å slå gruppelederne Fiorentina på bortebane. Luca Vido ble den store helten da han scoret begge målene i 2-1 seieren, mens Hamadi og Torrasi leverte hver sin målgivende pasning.

Tre poeng ble det også for U17-laget, som slo Spal 3-0 på bortebane og befestet sin plass på toppen av tabellen i gruppe B. Vigolo var mannen alle pratet om etter at leverte et hattrick, og alle som har vært innom Football Manager 17 bør kjenne til den unge italieneren.

For U16-laget gikk det ikke like bra, og Lupi sine gutter endte opp med å tape mot Chievo Verona. Bruni utlignet til 1-1, men det holdt ikke for Milan som tapte 2-1.

Da gikk det bedre for U14-laget som møtte samme klubb. Der fikk trener Misso se at den unge midtstopperen Stanga ble kampens eneste målscorer og Milan vant dermed 1-0. Det var lagets tredje seier for året. Tidligere har de slått både Bologna og Inter.

Gutter 2003 feide Sud Tirol av banen med 4-0 etter scoringer av Kouroma, Nicoli, Tonon og Citi. Med femten seire av sytten mulige denne sesongen befestet laget sin plass på toppen av tabellen, og i snitt scorer trettenåringene tre ganger hver eneste kamp.

Sist men ikke minst tar vi med oss at gutter 2004 banket Feralpisalo med 4-0 og har dermed tatt fantastiske 51 poeng av 51 mulige denne sesongen. Nevnte vi at det gror godt i Milan?

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page