top of page

Norske bettingsider klare for Roma – AC Milan 3. februar

Det er mange grunner til å være usikker på utfallet av neste møte mellom AC Milan og Roma. Roma føler seg sterke, og har mye statistikk på sin side før kampen. Milan vant et par av de forrige kampene, men har ikke vunnet mye mot Roma. Begge lag har utrolig gode resultater å vise til over de siste månedene. De er nesten likt plassert på tabellen akkurat nå, og for supportere av begge lag er det kun nervepirrende, men for bettingentusiaster er det en mulighet.

Finn de beste odds på nett

Mange fotballtilhengere velger å gi kampen litt ekstra spenning i form av å satse noen kroner på utfallet. Slike tippesider kan dessuten tilby mye nyttig informasjon selv for de som ikke tipper. Ikke bare vil du finne spennende artikler og annet lesestoff, men oddsen som er satt vil gi en god pekepinn på hvilket lag som er favorisert.

Hvis du vil ha en god oversikt over betting sider kan vi anbefale casinopiloten.com. Med en oversikt over de forskjellige oddsene kan du selv trekke dine egne konklusjoner, og det lønner seg å sammenligne med flere sider. Akkurat nå er oddsen hos noen av de største tippesidene som følger: RomaUavgjortAC MIlanUnibet2.003.503.75Betsafe2.103.453.55Rizk2.053.553.45

Enn så lenge ser det ut som de fleste velger å lene mot Roma som vinnere, men med flere dager før avspark kan mye endre seg. Ingenting er avgjort enda, og satser du på AC Milan, som har litt høyere odds, vil det føre til en større gevinst hvis de drar hjem seieren.

Hva møter AC Milan?

Roma fikk et uavgjort resultat med Atalanta nå på søndag, og har en imponerende rekke seire før dette. Akkurat nå ligger laget ett poeng under AC Milan, på en femte plass i serie-A-tabellen. Sett i forhold til AC Milan har Roma flere mål så langt i serien. Men til syvende og sist har Roma vunnet like mange kamper som Milan, og de ligger begge to på nøyaktig samme 42,86 % vinnerandel.

Laget Roma er sammensatt av en solid gjeng. For oss i Norge er kanskje den svenske landslagskeeperen Robin Olsen mest kjent, men midtbanespilleren Steven N’zonzi har vært mye i nyhetene i det siste. I et møte mellom to ganske like lag, er det sannsynlig at tilstedeværelsen av denne sterke midtbanespilleren vil gi stor uttelling.

Heldigvis for Milan greide N’zonzi akkurat å få seg et gult kort, sammen med lagkameraten Bryan Cristante, og begge vil måtte stå over den neste kampen!

Forrige kamp mellom AC Milan og Roma

Steven N’zonzi har gitt AC Milan en fordel før, i den forrige kampen mellom disse to rivalene. I kampen i august ble han fersket av videoassistenten i å ta på ballen, som førte til et annullert mål. Det samme systemet annullerte også et mål fra Gonzalo Higuain, som nå har gått fra Milan til Chelsea.

Det var Franck Kessie som greide å endelig få inn det første målet etter førti minutter, mens Federico Fazio utlignet til 1-1 før det hadde gått en time i kampen. Den store overraskelsen kom i overtidsspillet, da Patrick Cutrone greide å få et skudd forbi Robin Olsen. Olsen greide faktisk å stoppe flere nær-mål i løpet av kampen, og det virker som om han er et av de største hindrene AC Milan må tenke på i neste kamp.

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page