top of page

nok et tap for Milan


For første gang på lang tid har Milan tapt to kamper på rad i Serie A. Denne gangen var det Sassuolo som tok med seg tre poeng hjem fra San Siro.


Men Milan innledet kampen godt, skapte mange nestensjanser i åpningsminuttene, og tok ledelsen tidlig etter at Romagnoli satte hodet på et hjørnespark fra Theo. Ettersom Milan aldri har tapt fra ledende posisjon denne sesongen, var det nok mange som tenkte at nå blir det plankekjøring resten av kvelden. Det ble det ikke.


Sassuolo svarte umiddelbart. En stygg feilpasning fra Bakayoko på egen banehalvdel gav Scamacca sjansen til å forsere mot Milans mål, og fra rundt 20 meter dunket han ballen i krysset. Fantastisk avslutning av unggutten. Sassuolos 2-1 mål var ikke like vakkert. Scamacca fikk stå alene inne i sekstenmeteren etter et hjørnespark og banke ballen rett på Maignan, men redningen spratt i beinet til Simon Kjær og i mål.


Milan slet med å rive tilbake initiativet, og Sassuolo var åpenbart mer mentalt friske. Etter nok et farlig balltap, denne gangen fra vanligvis pålitelige Kessiè, satte Berardi inn 3-1. Ikke lenger etter fikk kaptein Romagnoli avslutte kampen tidlig da han fikk rødt kort, og må stå over kampen mot Shevchenkos Genoa senere i dag. Da er imidlertid Tomori tilbake etter skade, og han har åpenbart vært savnet i de to siste seriekampene, hvor Milan har sluppet inn utrolige syv mål.


Vi må se fremover, og håpe at denne formdippen blir kortvarig. Allerede i kveld har vi sjansen til å hente oss inn igjen. Vi har ikke råd til å tape mot disse midtlagene, skal vi kjempe om ligatittelen.


Spillervurdering (fra Milannews)


Maignan: 6

Florenzi: 5

Kjær: 6

Romagnoli: 4

Theo: 5

Bakayoko: 4,5

Bennacer: 4,5

Saelemaekers: 5,5

Diaz: 5

Leao: 5,5

Ibra: 5


Messias: 6

Kessie: 5

Pellegri: 5


Forza Milan!

114 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page