top of page

Niang på vei bort?


Det er ikke altfor lenge siden franskmannen pratet om å bære kapteinsbindet til Milan – for tiden virker utlån til Genoa nærmere.

Etter de to straffemissene i desember mot Crotone og Roma har det blitt lite spilletid for den 22 år gamle vingen – nå meldes det at han kan være på vei bort på lån. Ifølge Sky-Sport reporteren Gianluca Di Marzio skal Genoa være interesserte i å hente ham tilbake, men Niang skal visstnok være lunken til dette i påvente av mer attraktive tilbud fra Premier League. Skulle det blitt et utlån til Genoa ville Lucas Ocampos kommet motsatt vei, men det skal altså være liten tro på at dette går gjennom. Calciomercato melder at Milan skal i møte med spilleren for å diskutere hva som skjer og at det skal være interesse fra Everton, Leicester, West Ham og Crystal Palace – uten at noen av disse skal ha kommet med noen konkrete henvendelser. Niang er utelukket fra troppen til morgendagens cup-oppgjør mot Juventus for å vurdere fremtiden sin, og fikk litt mer å tenke på etter at Gerard Deulofeu ankom Milano i går.

Det har blitt 18 seriekamper, 3 scoringer, 3 assist, 1 rødt kort og 2 straffemisser så langt denne sesongen for franskmannen.

1 visninger0 kommentarer

댓글


bottom of page