top of page

Muntari: «Vil alltid følge med»


Tidligere Milanista Sulley Muntari tjener nå til livets opphold i Saudi-Arabia, men meddeler at han følger nøye med på hva som skjer i gamleklubben.

Muntari spilte for Milan i perioden 2012-15 og fikk med seg 70 Serie A-kamper for klubben. I sommer gikk kontrakten ut  og ghaneseren forsvant til Ittihad FC i Saudi-Arabia.

«Jeg har det veldig bra, men vil alltid følge med på Milan. Jeg er lykkelig her i Saudi-Arabia. Ting er annerledes enn i Italia, men tingene går bra og det er noen veldig flotte folk i denne klubben.»

Selv om ikke alle supporterne var store fan av Muntari er han veldig glad i sin tidligere klubb.

«Jeg har fortsatt Milan i mitt hjerte. Jeg syns klubben har gjort det veldig godt denne sesongen og det virker som om de er i god form, både fysisk og mentalt. Jeg kan se at spillerne gir alt og jeg tror sesongen vil ende på en positiv måte med lykkelige fans, fordi det laget er fullspekket med kvalitet. Jeg håper Milan vinner alle turneringene de deltar i.»

Muntari var positiv på managerens vegne.

«Det er en god atmosfære i klubben og jeg har hørt gode ting om Mihajlovic. Spillerne jobber hardt for hverandre, og det er årsaken til at laget får frem gode prestasjoner og vinner kamper.»

Avslutningsvis delte ghaneseren sine meninger om noen spillere i klubben.

«Kucka kriger og jobber for sine lagkamerater. Jeg tror Bacca snart vil være tilbake på scoringslisten og jeg tror også Balotelli våkner og blir den nøkkelspilleren han kan være.»

1 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle

Comments


bottom of page